Henry Cavill a ritkán látott barátnőjével jelent meg a vörös szőnyegen

2024. január 25.
Henry Cavill nem szereti a nyilvánosság elé tárni magánéletét, éppen ezért „újdonsült” barátnőjével sem mutatkozik gyakran, ezúttal viszont kivételt tett.
Henry Cavill az Argylle premierjén

Henry Cavill, vagyis az Acélember sztárja nem szereti a nyilvánosság elé tárni magánéletét, éppen ezért váltott ki hatalmas visszhangot, amikor 2022-ben barátnőjével, Natalie Viscusóval először vállalták fel kapcsolatukat. Ugyan azóta is ritkán lehetett őket együtt látni, most ismét kivételt tettek. A sztárpár együtt jelent meg Londonban, az Argylle premierjén, amelyben Henry Cavill kapta a főszerepet. A közönség vélhetően elolvadt a sztárpár látványától, akik egymásba karolva jelentek meg az eseményen. 

A 40 éves színész egy elegáns, kétsoros, sötétkék öltönyt viselt az eseményen, 33 éves barátnője pedig egy bokáig érő, arany csíkos ruhában karolta át. Az aranyat élénkvörös rúzzsal, némi ezüst kiegészítővel és körömlakkal ellensúlyozta. 

Henry Cavill és ritkán látott barátnője Natalie Viscuso

Henry Cavill és ritkán látott barátnője Natalie Viscuso

Bár csak ritkán látjuk Natalie-t, ez nem jelenti azt, hogy távol állna tőle a csillogás és a rivaldafény, hiszen ő az alelnöke a Vertigo Entertainment nevezetű, Los Angeles-i székhelyű produkciós cégnek.

Henry Cavill utolsó olyan kapcsolata, amelyet nyilvánosan is felvállalt, 2016-ban volt, az akkor még tinédzser Tara Kinggel. 

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images