Millie Bobby Brown elárulta, mi van köztük Henry Cavill-lel

2022. november 05.
Millie Bobby Brown és Henry Cavill az Enole Holmes-filmek forgatásán ismerkedtek meg, és a színésznő most elárulta, mi is van köztük pontosan.

Már elérhető az Enola Holmes 2 a Netflixen, amiben újra együtt látjuk Millie Bobby Brownt és Henry Cavillt. A fiatal színésznő nemrégiben egy interjúban öntött tiszta vizet a pohárba a kapcsolatukat illetően.

millie-bobby-brown-henry-cavill-enola-holmes-kapcsolat-baratsag

Millie Bobby Brown azt mondta, a 39 éves Cavillal való kapcsolata „igazi felnőtt kapcsolat”, ami egyáltalán nem hasonlít a Stranger Things színészeivel ápolt viszonyaira. A színésznő hozzátette, Cavillal „szigorú szabályokat” állítanak fel egymásnak barátságukban, meghúzzák a határokat. A Stranger Thingsben szereplő kollégáival együtt nőttek fel, gyerekként kerültek egymás mellé, ezért nincs olyan, amit ne mernének elmondani a másiknak, nincsenek tabuk.

Cavill-lal ezzel szemben vannak olyan témák, amiket tudatosan kerülnek – Millie Bobby Brown azt mondta, sosem kérdezne például rá Cavill magánéletére, de ha megtenné, Cavill akkor is leteremtené őt. A filmben egyébként a két színész testvérpárt alakít, és Harry Bradbeer rendező szerint a forgatáson is nagyon hasonló volt a dinamikájuk, mint a testvéreknek: Millie Bobby Brown gyakran cukkolta Cavillt, aki engedékenyen belement a játékba.

Forrás: E! News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!