Szívszorító szavakkal emlékeznek a sztárok a hétvégén elhunyt Shannen Dohertyről

2024. július 15.
53 éves korában, a hétvégén elhunyt Shannen Doherty színésznő. A halála egész Hollywoodot megrendítette.
Shannen Doherty halála

Miután évekig küzdött a rákkal, Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 című sorozatok sztárja szombaton elhunyt. A színésznő mindössze 53 éves volt. „Nehéz szívvel erősítem meg Shannen Doherty színésznő halálhírét. Július 13-án, szombaton elvesztette a rákkal vívott harcát, miután hosszú évekig küzdött a betegséggel” – erősítette meg Doherty régi publicistája, Leslie Sloane a PEOPLE-nek adott exkluzív nyilatkozatában július 14-én, vasárnap.

Shannen Doherty halálhírének hallatán több híresség is szívszorító szavakkal emlékezett meg a színésznőről – többek között a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárjai.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

jason_priestley (@jason_priestley) által megosztott bejegyzés

„Megdöbbenéssel és szomorúsággal értesültem barátom, Shannen haláláról. Ő a természet ereje volt, hiányozni fog. Szeretetet és fényt küldök a családjának ezekben a sötét időkben” – írta Jason Priestley, aki Shannen Doherty testvérét alakította a Beverly Hills 90210 című sorozatban.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jennie 💛 (@jenniegarth) által megosztott bejegyzés

„Shannent gyakran úgy jellemeztem, mint az egyik legerősebb embert, akit valaha ismertem. A kapcsolatunk valódi és őszinte volt. Olyan gyakran állítottak szembe minket egymással, de ez nem tükrözte a valódi kapcsolatunkat, amely a kölcsönös tiszteletre és csodálatra épült. Bátor, szenvedélyes, határozott, nagyon szeretetteljes és nagylelkű volt” – írta Instagram-posztjában Jennie Garth, akit Kelly Taylor szerepében láthattunk a sorozatban, aki Shannen Doherty legjobb barátnőjét alakította. 

 

A Bűbájos boszorkák színésznője, Alyssa Milano is megemlékezett Shannen Dohertyről, annak ellenére, hogy a két sztár között köztudottan feszült volt a viszony.

„Nem titok, hogy Shannen és közöttem bonyolult viszony volt, de alapvetően egy olyan személy volt, akit mélyen tiszteltem és féltettem – nyilatkozta az Entertainment Weeklynek, és hozzátette, „tehetséges színésznő volt, sokan szerették”.

Fotó: Getty Images