A halálra készül a Bűbájos boszorkák rákbeteg sztárja

2024. április 02.
A Bűbájos boszorkák rákbeteg sztárja már a halálra készül: igyekszik mindent megtenni azért, hogy a családjának könnyebb legyen őt elengedni.
A halálra készül a Bűbájos boszorkák rákbeteg sztárja

A halála készül a Bűbájos boszorkák rákbeteg sztárja. Shannen Doherty igyekszik elengedni a vagyonát és rendezni az életét, hogy a családjának könnyebb legyen őt elengedni. A mellrák negyedik stádiumában szenvedő színésznő már otthonát is kitakarította, hogy édesanyja, Rosa számára „könnyebb legyen az átmenet”, amikor ő meghal.

„Jelenleg az anyám a prioritásom. Tudom, hogy nehéz lesz neki, ha előbb halok meg, mint ő” – mondta a színésznő a Let’s Be Clear podcast hétfői epizódjában, majd hozzátette: „Mivel nagyon nehéz lesz neki, könnyebbé akarom tenni számára a dolgokat. Nem akarom, hogy egy csomó dolga legyen vele.”

Az 52 éves Doherty ezután elmondta, hogy feladta az álmait, hogy egy farmon éljen, házat építsen magának és édesanyjának, és lovakat neveljen. A színésznőnek ugyanis minden vágya az volt, hogy olyan lovakat gondozhasson, akiket elhagytak a gazdáik, mert túl öregek vagy betegesek voltak. Ehelyett elkezdte átnézni a tennesseei otthonában tárolt holmiját, hogy eladományozza és eladja a régiségeket, valamint más tárgyait, amelyeket az évek során gyűjtött össze, arra az esetre, ha bármi történne vele.

„Csomagoltam, és sírni kezdtem… Úgy éreztem, feladom az álmomat, és mit jelent ez számomra? Ez azt jelenti, hogy feladom az életet? Ez azt jelenti, hogy bedobtam a törölközőt?” – idézte fel Doherty, akit végül az édesanyja nyugtatott meg azzal kapcsolatban, hogy nem kell feladnia az álmait. „Még mindig meg tudom élni az álmomat, hogy segítsek a lovakon” – folytatta. „Még mindig meg tudom élni ezt az álmot, ha részt veszek olyan mentésekben, amelyek sokkal jobban képesek erre, mint én.”

A színésznő ezután elmondta, hogy az ingatlanának és más ingóságainak elengedésével tisztább, könnyebb átmenetet szeretne a családjának. „Ez több utazást tesz lehetővé, mert pénzt keresek, eladom őket” – folytatta. „Ezután különféle emlékeket gyűjthetek azokkal az emberekkel, akiket szeretek.”

Shannen Dohertynél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot. 2017-ben később úgy tűnt, sikerült leküzdenie a kórt, de két évvel később visszatért, immáron a 4. stádiumban, átterjedve az agyára és a csontjaira is.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images