Varga Izabella Baywatch fürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját

2024. július 18.
Az 51 éves Varga Izabella nemcsak azt bizonyította, hogy nem fog rajta az idő, hanem azt is, hogy simán beválogathatnák a következő Baywatch-filmbe.
Varga Izabella Baywatch fürdőruhában pózolt

Varga Izabella is azon szerencsés sztárok közé tartozik, akiken nem látszik a kor. A kétgyermekes édesanya bomba formában van, és ezt mi sem támasztja alá jobban, mint hogy ebben a forróságban egy piros fürdőruhában mutatta meg lélegzetelállító idomait.

Legújabb bejegyzésében vízimentőnek öltözve pózol a medence partján. Varga Izabellát elnézve az embernek két dologhoz támadhat kedve: csobbanni egyet vagy pedig megnézni egy Baywatch-epizódot. A Barátok közt Nóráját alakító színésznő még mindig rendkívül üde és fiatalos, legújabb fotói is igazolják, hogy igazi természetes szépség.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés

Nem meglepő, hogy hatalmas sikere van Varga Izabella fotósorozatának. Karcsú alakja a piros fürdőruhában, a fekete, hullámos haja és barna bőre teljesen megbabonázta a követőit. A kommentelők között volt, aki azt írta, hogy ő a „magyar Salma Hayek”, valaki pedig azt, hogy „Pamela elbújhat melletted!!!”

Varga Izabella egészen a Barátok közt sorozat végéig, 2021-ig volt látható a tévé képernyőjén, mellette pedig számos színházi darabban is feltűnt. Utána többnyire visszavonult a színészettől, hogy a családjára és önmagára fókuszáljon. Két lánya van, a 22 éves Anna és a 17 éves Sára. Az egykori színésznő boldog házasságban él a gyerekek édesapjával, Lendvai Zoltán színházrendezővel.

Nem ez az első alkalom, hogy Varga Izabella elkápráztatta a követőit a csodás alakjával. Rendszeresen posztol magáról az Instagramon, és két évvel ezelőtt is sokkolta az internet népét egy bikinis fotóval. Összehasonlítva a legfrissebb fürdőruhás képével, egy biztosnak látszik: tényleg nem fog rajta az idő!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés

Fotó: Central Archiv