Varga Izabellának istenien áll a vadító új frizurája

2024. április 12.
Varga Izabella hullámos fürtjeivel nem tudunk betelni!
Varga Izabella

A minap Varga Izabella fodrásznál járt, az új frizuráját pedig egyszerűen imádjuk. A színésznő az Instagram-oldalán osztott meg egy videót a dögös hullámos hajáról, és felvétel alá csak úgy záporoztak a bókok.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés

„Ma a természetes hullámokra szavaztunk. Andi: »Tyű. Ez olyan Pretty Woman-es lett!«” – írta Varga Izabella a videó mellé, és mi teljes mértékben egyetértünk a megállapítással, hogy a vad hajzuhatagával egészen úgy fest, mint Julia Roberts a Micsoda nő! című filmben. 

Persze tagadhatatlan, hogy a színésznőnek a megszokott lányabb, egyenesebb haj is remekül áll. Legutóbb például egészen éteri fotósorozat készült róla. A Barátok közt egykori Dr. Balogh Nórája egy márka fotózásán vett részt, és sikerült a képekkel egy nagyon különleges hangulatot megidézniük a készítőknek. Varga Izabella a kép kékes-lilás-rózsaszínes színeivel nem is e világi lénynek tűnik. Egy dolog viszont biztos, akár e világi, akár nem, az 50 éves Varga Izabella a mai napig lélegzetelállító.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés

Mióta 2021-ben véget ért Varga Izabella számára is a Barátok közt, a színésznő sok új területen kipróbálhatta magát. Többek között egyetemre kezdett járni, andragógia szakra és szerepelt a Konyhafőnök VIP-ben is. Azóta úgy tűnik, hogy Varga Izabella sorra kapja a reklámfelkéréseket és sok márka számára dolgozik influenszerként.

Fotó: Central Archiv