Megszületett Neymar harmadik gyereke

2024. július 20.
A focista, Neymar most már háromszoros apuka. Alig 9 hónappal azután, hogy Bruna Biancardival közös lánya megszületett, megérkezett a harmadik baba is.
Neymar harmadik gyereke is megszületett

Még július elején jött világra a brazil futballsztár, Neymar harmadik gyermeke, aki a Helena nevet kapta. A hírt a napokban erősítette meg Neymar a gyerekével kapcsolatban, és kitett egy posztot az Instagram-oldalára. 

A poszt szövege ennyi: „Helena – 03/07/2024.”

Az Instagramon megosztott képeken Neymar az exével, Carolina Dantasszal közös, 12 éves fiával, Davi Luccával áll és nézik Helenát. Sőt, Neymar fia az egyik képen az ölében fogja a kislányt.

Neymar gyerekei

Bár az új jövevény, Neymar gyereke körül sok a titokzatosság, Helena érkezése biztos, hogy érzékenyen érintette az apukát. A kislány, Helena kevesebb mint kilenc hónappal azután született meg, hogy a 32 éves Neymar és akkori barátnője, a 30 éves Bruna Bincardi közös lánya, Mavie 2023. október 6-án világra jött. A pár egyébként még 2022 áprilisában hozta nyilvánosságra a kapcsolatukat, de a focista már a terhesség alatt félrelépett.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, Neymar és barátnője, Bruna Biancardi épp első közös gyereküket várták, amikor egy Fernanda Campos nevű blogger egy interjúban óriási bombát robbantott: azt állította, hogy hónapokon át viszonya volt a brazil focistával. A pletykák szerint bár Neymar mindent megtett, hogy jóvátegye hűtlenségét, Bruna nem maradt együtt gyermeke apjával. 

Ki Neymar gyerekének édesanyja?

Bár hivatalosan Neymar sosem ismerte el, de harmadik gyereke édesanyja vélhetően Amanda Kimberlly modell, aki szintén örömét fejezte ki a social médiában, hogy Helena nevű lánya megszületett.

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images