Kitálalt a szerető: Neymar hónapokon át csalta terhes barátnőjét

2023. június 23.
Neymar a botrány kirobbanása után egy nyilvános Instagram-posztban kért bocsánatot a terhes barátnőjétől.
Szerelmes fotókkal jelentette be gyermeke érkezését Neymar

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Neymar és barátnője, Bruna Biancardi első közös gyereküket várják, és a nagy hírt egy szívmelengető képpel adták a világ tudtára. Egészen mostanáig úgy tűnt, a pár kapcsolata nem is lehet harmonikusabb. A napokban azonban óriási botrány robbant ki: egy Fernanda Campos nevű blogger egy interjúban azt állította, hogy hónapokon át viszonya volt a brazil focistával. Fernanda a lapnak elmondta, hogy ő és Neymar a 2022-es világbajnokság idején, 2022 decemberében kezdtek el találkozgatni egymással. Mivel nem igen olvasott korábban a Paris St. Germain labdarúgójával kapcsolatos híreket, állítása szerint nem tudta, hogy Neymar már akkor is párkapcsolatban élt. Amikor Neymar a világbajnokság után visszatért Brazíliába, a nőt is odahívta, és kivett neki egy São Pauló-i luxuslakást. Fernanda Campos végül februárban szerzett tudomást arról, hogy a focistának párkapcsolata van, amikor az Valentin-nap alkalmával megosztott néhány romantikus fotót a barátnőjével. Fernanda elmondása szerint a képek láttán végleg megszakította a kapcsolatot Neymarral.

Az interjú megjelenése után Neymar nem tagadta a hűtlenségét, helyette egy hosszú nyilvános Instagram-posztban könyörgött bocsánatért a barátnőjétől.  „Bru, már kértem, hogy bocsáss meg a hibáimért, a felesleges gyötrelmekért, de kötelességemnek érzem, hogy ezt nyilvánosan is megerősítsem. Ha egy magánügy nyilvánosságra került, a bocsánatkérésnek is nyilvánosnak kell lennie. El sem tudom képzelni, hogy nélküled legyek. Nem tudom, hogy működni fog-e köztünk a dolog, de ma te vagy a bizonyosság, hogy meg akarom próbálni. A célunk győzni fog, a babánk iránti szeretetünk győzni fog, és az egymás iránti szeretetünk erősíteni fog minket. Szeretlek” – írta a focista. Arról egyelőre nincs hír, hogy a barátnője meg tudott-e bocsájtani neki.

Az mindenképpen becsülendő Neymar viselkedésében, hogy nem próbálta meg tagadni a félrelépését, és felvállalta a hibáját. Az utóbbi években több hűtlen híresség is hasonló utat választott, és a nyilvánosság előtt beszélt félrelépéséről.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger házasságon kívül született fiát kiközösítették a vörös szőnyegen"

Arnold Schwarzenegger 2011-ben, szinte közvetlenül azután, hogy távozott a kormányzói tisztségből, nyilvánosan elismerte, hogy 14 évvel korábban gyermeket nemzett a családja házvezetőnőjétől, miközben Maria Shriver férje volt. Egy 2017-es interjúban így nyilatkozott a dologról: „Büntethetem magam amennyit csak akarom, a helyzeten nem fog változtani. Szóval a legfontosabb dolog, hogy megpróbálsz továbblépni, és jó kapcsolatot ápolni a gyerekeiddel.”  

Jude Law

Jude-Law-Phillipa-Coan

Miután a színész megcsalta barátnőjét, Sienna Millert az egyik gyereke dadájával, Jude Law közleményt adott ki, amelyben elismerte a viszonyt és bocsánatot kért. „Az újságokban megjelent híreket követően csak annyit szeretnék mondani, hogy mélységesen szégyellem magam és feldúlt vagyok, amiért megbántottam Siennát és a hozzánk legközelebb álló embereket. Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni Siennától és a családjainktól az általam okozott fájdalomért. Nincs mentség a tetteimre, amit őszintén sajnálok, és kérem, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ebben a nagyon nehéz időszakban”.

Jay-Z

Beyonce  a Lemonade című albumán őszintén vallott házassági problémáiról – beleértve férje, Jay-Z hűtlenséget is. A rapper 2017-ben a The New York Times Magazine-nak beszélt a hűtlenségéről, és így nyilatkozott: „Túlélő üzemmódba kapcsolsz, és amikor túlélő üzemmódba kapcsolsz, mi történik? Kikapcsolsz minden érzelmet. Az én esetemben ez nagyon mély volt. Aztán onnan kezdve minden megtörténik: a hűtlenség is.”

Fotó: Getty Images