Ezekből a sztárokból teljesen kiábrándultunk 2023-ban

2023. december 31.
Toxikus légkör, szexuális zaklatás és megcsalási botrány – ezekben a világsztárokban nagyot csalódtunk idén.
Lizzo

Jimmy Fallon

Jimmy Fallon

Jimmy Fallon a The Tonight Show-ban

A műsorvezetőt mindenki a humoráról és erre épülő műsoráról ismeri, ám ami nemrégiben kiderült róla, azt szinte senki nem gondolta. Dolgozói azzal vádolták, hogy toxikus légkört teremtett a show-ban, amiről a Rolling Stone magazin rántotta le a leplet.

14 egykori és jelenlegi munkatársa nyilatkozott a cikkben: elmondták, Fallonnak gyakran vannak hisztirohamai és dühkitörései a forgatások alatt, a feszültséget pedig másokon vezeti le, sokszor meg is alázta a kollégáit. Bár hivatalos közleményben kért elnézést a műsorvezető, az biztos, hogy ezzel sok nézőt veszített.

Neymar

Neyma

Neymar a Venezuela elleni válogatott meccsen

Nemrég megszületett Neymar jr. és Bruna Biancardi első közös gyermeke, ám azt a botrányt, ami ezt megelőzte, senkinek nem kívánjuk, főleg nem egy állapotos nőnek. A sztárfocista ugyanis megcsalta várandós párját, a hölgy, akivel félrelépett, egy interjúban tálalt ki. Neymar elismerte a dolgot, és hatalmas hibaként beszélt róla későbbi Instagram-bejegyzésében, amelyben nyilvánosan bocsánatot is kért a partnerétől. 

Lizzo

Lizzo

Lizzo egy Beverly Hills-i gálán

Az énekesnő és dalszövegíró sokak példaképe volt a testpozitivitással, rengeteg nőt ösztönzött arra, hogy a testalkatuk ne befolyásolja az öltözködésüket. Minden interjúban szimpatikusan nyilatkozott, ám három táncosa nemrég szexuális zaklatás vádjával feljelentést tett ellene. Lizzo azóta nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, az ártatlanság vélelme őt is megilleti, mindenesetre ezzel a tettével sokak ellenszenvét kiváltotta.

Jonathan Majors

Jonathan Majors

Jonathan Majors az idei Oscar-gálán

A Creed III. és A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárja ünnepelt csillag volt az elmúlt években Hollywoodban, rengeteg felkérése volt és mindnek eleget is akart tenni. Aztán egyik napról a másikra már nem keresték a filmstúdiók, most pedig már senki nem akar vele dolgozni. Márciusban ugyanis zaklatással vádolta egy nő – bár a színész és az ügyvédje a mai napig tagadnak, azóta több állítólagos áldozat is jelentkezett, az ügy kivizsgálása pedig még most is tart. Nos, magas lóról lehet nagyot esni. 

Harry herceg

Harry herceg

Harry herceg egy kerekasztal beszélgetésen

A brit királyi család tagja év elején dobta piacra a botránykönyvét, amelyet ő életrajzi regényként aposztrofált. A nagy botrányt kavaró Spare (Tartalék) című memoárjának megjelenése után a Buckingham-palota kilakoltatási felszólítást küldött Sussex hercegének és hercegnéjének.

Harry herceg az édesapjáról, a bátyjáról, a mostohaanyjáról és több királyi családtagról osztott meg olyan történeteket, amelyek sokak szerint nem fedik a valóságot, ráadásul rossz színben tünteti fel őket. Az angolok több petíciót is indítottak azért, hogy többet ne léphessenek be az ország területére.

Fotó: Getty Images