Mindössze két macskával takarta el pucér melleit Halle Berry

2024. július 24.
Halle Berry 20 éve játszotta el a Macskanő karakterét, erre emlékezett meg ezzel a melleit alig takaró, évfordulós fotósorozattal.
Halle Berry macskanő évforduló

Szinte hihetetlen, de már két évtizede annak, bogy Halle Berry belebújt a Macskanő bőrébe. A filmben Patience Phillipset alakító színésznő egy egész Instagram-posztot szentelt az évfordulónak, és tette mindezt elég szexi módon.

A képeken ugyanis Halle Berry mindössze egy fekete bugyit és egy szemmaszkot visel. És hogy mi takarja felülről a testét? Hát két macska, mi más. A fotókon Halle a két macskát hol magához öleli, hol a levegőbe emeli, vagy csak simán a mellkasára fekteti őket. Kiderült az is, hogy a két kóbor macska véletlenül jelent meg az 57 éves színésznő kertjében, aki máris gondoskodott arról, hogy megfelelő örökbe fogadó szülőkhöz kerüljenek.

Egy dolog biztos, sok férfi kommentelő írta a kép alá, hogy a macskák nem is tudják, mennyire nagyon szerencsések.

Bár viszonylag régen volt zajos Hollywood Halle Berry bármilyen filmes sikerétől, a színésznő nem tétlenkedik. Betársult például egy probiotikumokat gyártó céghez, mint kommunikációs vezető. Az egykori Macskanő elmondta, hogy kettes típusú cukorbetegként ajánlották neki a vállalat egyik termékét. A cukorszint megtartásában segítő tabletta annyira bejött Halle Berrynek, hogy végül ő maga is betársult a csapatba, azóta dolgozik a Pendulum Therapeuticsnál.

Halle Berry, az egykori Macskanő ma már probiotikumokban is utazik

Halle Berry, az egykori Macskanő ma már probiotikumokban is utazik

De filmes munkái sem álltak le teljesen. A Maude v Maude címet viselő filmnek Halle Berry társproducere és társfőszereplője egyszerre. És hogy kivel társul erre a munkára? Angelina Jolie-val. A közös munkával kapcsolatban egyelőre csak annyit árult el Halle Berry, hogy „rázósan indult a kapcsolatuk” Angelinával, de egyelőre nem akarja még elmesélni ezt a sztorit.

„Aztán beszélgetni kezdtünk, és kiderült, hogy sok közös van bennünk. Sok szó esett az exekről és a válásokról. Ez végül egy erős alapot adott az új barátságunknak” – nyilatkozta Berry.

Forrás: pagesix.com     Fotó: Getty Images