Halle Berry átlátszó miniruhájától leesett az állunk

2023. március 14.
Merész, mégis gyönyörű és különleges szettben jelent meg Halle Berry a Vanity Fair afterpartyján az Oscar-gálát követően. Mutatjuk a lenyűgöző lookot!

A 2023-as Oscar-gálára egy csodás hófehér Tamara Ralph estélyiben érkezett, a díjátadót követő afterpartyn azonban már látványos fekete szettben jelent meg Halle Berry. A Vanity Fair szokásos afterpartyjára a színésznő egy igazán különleges Oscar de la Renta darabot választott a divatház 2023-as őszi kollekciójából, amivel elérte, hogy minden szem rá szegeződjön az estén. Az áttetsző, merészen rövidre szabott fekete miniruhát rengeteg csillogó strasszal kirakott masni díszíti, ami szinte kislányos bájjal finomítja a pánt nélküli, harang alakú fazont. Halle Berry stylistja, Lindsay Flores ezüst Niwaka ékszerekkel és az olasz Casadei luxusmárka dögös tűsarkújával tette teljessé a vagány, mégis szexi lookot.

 A dögös ruhadarabbal Halle Berry is csatlakozott a töretlen népszerűségnek örvendő pucérruhatrendhez, bár ő nem villantotta meg melleit vagy fehérneműjét – inkább egy diszkrétebb, fekete bodyt húzott az átlátszó darab alá.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images