Halle Berry kedves fotón mutatta meg ritkán látott kislányát

2023. március 17.
A színésznő egy aranyos képsorozattal köszöntötte fel Nahlát a tizenötödik születésnapján.
Halle Berry kedves fotón mutatta meg ritkán látott kislányát

Halle Berry, aki köztudottan nem szereti kiteregetni a magánéletét, most arra kérte 8,2 millió Instagram-követőjét, hogy vele együtt kívánjanak boldog 15. születésnapot kislányának, Nahlának.

„Az egyik legnagyobb ajándék, amit az univerzum adott nekem, a lányom, Nahla. Ő a nap, amely soha nem halványul el, és a hold, amely soha nem fogy el! Kérlek, kívánj neki  ma velem együtt boldog 15. születésnapot! Szeretlek, édes angyalom” – írta az 56 éves színésznő a három képből álló fotósorozat mellé.

Az első fotón egy képkeret van, ami a sztár és kislánya régebbi közös fotóját öleli körbe, a másodikon Nahla egy függőágyon pihen az óceánnál, a harmadikon pedig egy flanelingben ül a kanapén keresztbe tett lábbal, miközben eltakarja az arcát egy sapkával.

A színésznő több rosszul végződő kapcsolat és fájdalmas szakítás után végre boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik. Rátalált a szerelem egy énekes, Van Hunt személyében, és a harmónia is beköszöntött a sztár életébe. „Most, az 50-es éveimben, megvannak a gyerekeim, a karrierem, és egy igazi szerelmem is van, aminek van értelme” – mesélte A Macskanő sztárja tavaly az AARP-nek adott interjújában. – „Életemben először minden sínen van.”

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images