Az 57 éves Halle Berryről pucér fotót posztolt a pasija anyák napja alkalmából

2024. május 13.
Halle Berry barátja, Van Hunt egy pikáns meztelen fotót osztott meg az Oscar-díjas színésznőről anyák napja alkalmából.
Halle Berry meztelen

Az 54 éves zenész vasárnap az Instagram-oldalára posztolt egy meztelen fotót az Oscar-díjas színésznőről: a képen hátulról látható, ahogy teljesen pucéran az erkélyük kovácsolt vas korlátjának támaszkodik. Gesztenyebarna tincsei a vállára omlottak, miközben Halle Berry a válla fölött hátrapillant.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

van hunt (@vanhunt) által megosztott bejegyzés

 

„Boldog anyák napját a szívem legmélyéről…” – írta pimaszul a képhez Hunt. A színésznőnek egy 16 éves lánya van, aki a korábbi partnerétől, Gabriel Aubrytől született.

Halle Berry és Van Hunt 2020-ban, a karantén ideje alatt kezdtek el ismerkedni egymással virtuálisan, mígnem az év szeptemberében a színésznő nyilvánosan is felvállalta a kapcsolatukat. Halle Berry az elmúlt években nyíltan beszélt rocker barátja iránt érzett szeretetéről, akit „élete szerelmének” is nevezett már.

Ami Halle Berry meztelen fotóját illeti, a lelkes rajongók rögtön észrevették, hogy a férfi által posztolt fotó feltűnően hasonlít ahhoz, amit a színésznő tavaly osztott meg magáról. Az alábbi, szintén meztelen képet Halle Berry az alábbi szöveggel posztolta ki:  „Azt teszem, amit csak akarok. Boldog szombatot.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés

 

Kommentelők nem győzték dicsérni a színésznő szexi, mégis ízléses fotóját. „A fotó olyan, mint egy romantikus regény borítója, ahol egy nő teljes szívvel beleszeretett önmagába” – írta egy rajongó, míg mások egy királynőhöz hasonlították a színésznőt. 

Fotó: Getty Images