Heath Ledger ritkán látott lánya már 18 éves, és kész nővé cseperedett

2024. augusztus 02.
Michelle Williams szerdán New Yorkban sétált ritkán látott, Heath Ledgerrel közös lányával, Matilda Ledgerrel. Matilda a mai napig jó kapcsolatot ápol 16 éve elhunyt édesapja családjával, és édesanyjával is láthatóan nagyon jó a kapcsolata.
Heath Ledger lánya

Michelle Williams szerdán New Yorkban sétált ritkán látott, Heath Ledgerrel közös lányával, Matilda Ledgerrel, aki időközben már a 18-at is betöltötte. Matilda és édesanyja között láthatóan szoros a kapcsolat.

A 43 éves Oscar-jelölt színésznőt kézen fogva fotózták le a néhai Heath Ledger lányával. Matilda nagyon ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, Michelle Williams elmondása szerint ezen a téren szándékosan óvta őt. A fotókon az anya-lánya páros New York utcáin sétálgatott és manikűr-pedikűrre is sort kerített. A friss fotókat ITT tudod megnézni

Matilda mindössze kétéves volt, amikor édesapja, Heath Ledger ausztrál színész 2008-ban, 28 éves korában meghalt. A boncolás megállapította, hogy a Sötét lovag sztárja véletlenül halt meg az oxikodon, hidrokodon, diazepám, temazepám, alprazolám és doxilamin együttes hatása által okozott akut mérgezés következtében.

Heath Ledger családja és Matilda között ma is erős a kapocs

Heath Ledger és Williams 2005-ben találkoztak először a Túl a barátságon forgatásán. Lányuk kétéves volt, mikor a pár három év után szakított. Heath Ledger néhány hónappal később halt meg. A színésznő 2009-ben megosztotta, hogy Matilda tartja a kapcsolatot néhai apja barátaival és családjával. „Matilda nagyon sokféleképpen ismerheti az apját és annak hozzátartozóit. Barátai és családja fontos szerepet töltöttek be Heath életében, és most már Matilda életében is.”

Heath Ledger lánya 2009-ben - ekkor Matilda még csak három éves volt

Heath Ledger lánya 2009-ben – ekkor Matilda még csak hároméves volt

2022-ben Williams elárulta, hogy az Utódlás sztárja, Jeremy Strong odaköltözött hozzájuk Heath Ledger halála után. „Jeremy elég komoly volt ahhoz, hogy elviselje egy gyermek összetört szívének súlyát, és elég érzékeny ahhoz, hogy megértse, hogyan közeledhetünk hozzá játékkal és bolondozással. Matilda nem az apjával nőtt fel, hanem az ő Jeremyjével. Megváltoztatott minket az a képessége, hogy úgy tudott játszani, mintha az élete múlna rajta. Mert tudta, Matildáé most valóban ezen múlik.”

Matilda közel áll Heath Ledger családjához is, akik úgy döntöttek, hogy a színész teljes vagyonát ráhagyják. „A családunk mindent Matildának ajándékozott” – mondta Heath Ledger édesapja, Kim. „Soha nem volt kérdéses, hogy Heath hagyatéka Matildára száll. Nagyon közel állunk hozzá és Michelle-hez is.”

2020 januárjában Williams a lányának üzent a SAG-díjátadón mondott köszönőbeszédében, amelyből jól látszik, milyen erős a kettejük közti anya-lánya kapcsolat. „Matilda, egy dolog színészként teljesen őszintének lenni, és egy másik dolog emberként teljesen őszintének lenni” – mondta. „És te ilyen vagy és így élsz, és már azzal is tanítasz engem, hogy te te vagy.”

A Fosse/Verdon forgatása közben, amelyben Sam Rockwell oldalán játszott főszerepet, Michelle Williams megismerkedett Thomas Kaillel, akivel 2020-ban összeházasodtak. Van egy fiuk, a 4 éves Hart, és egy 2022-ben született gyerekük, akinek nevét és nemét egyelőre nem árulták el.

Fotók: Getty Images, Forrás: Page Six