2022 összes sztárbabája egy helyen

2022. december 29.
A sort 2022. január 7-én Ashley Graham nyitotta, a modellt aztán megannyi híresség követte nemcsak külföldön, de Magyarországon is, akiknek szintén 2022-ben született gyermeke. Mutatjuk, melyik sztárcsemeték látták meg a napvilágot 2022-ben Magyarországon és külföldön!
  • Voltak, akik béranya segítségével váltak szülővé 2022-ben, mint például Rebel Wilson színésznő is.
  • Több ikerbaba, sőt, hármasikrek is születtek 2022-ben.
  • Nem minden esetben lehetett felhőtlen a család öröme, Cristiano Ronaldo és felesége egyik gyermekét elvesztette a szülés közben.

Egy baba születése általában nagy boldogságot hoz a családba. Sok olyan szülőpár van a sztárvilágban is, akiknek hosszú küzdelmek után születethetett gyermeke végre 2022-ben, és voltak, akiknél meglepetésként kopogtatott a gyermekáldás.

Rebel Wilson lányát béranya hozta világra

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Mindenkit meglepett Rebel Wilson, amikor 2022. november 7-én Instagramján bemutatta újszülött kislányát, Royce-t. A színésznő már korábban is nyíltan beszélt a petesejtjei lefagyasztásáról, és most végre készen állt arra, hogy anya legyen. 

Michelle Williams harmadik gyermekét hozta világra

Michelle Williams harmadik gyermeke született 2022-ben

Michelle Williams harmadik gyermeke született 2022-ben

Michelle Williams első gyermekének, a már tinédzser Matildának Heath Ledger az édesapja. A színész halála után Michelle Williams Thomas Kail színházi rendezővel kötötte össze az életét, és 2020-ban született első gyermekük, Hart után 2022-ben megszületett második közös gyermekük is. 

Hilaria Baldwin és Alec Baldwin hetedik gyermeke

Hilaria és Alec Baldwin hetedik gyermeke született meg 2022-ben

Hilaria és Alec Baldwin hetedik gyermeke született meg 2022-ben

Ilariának nevezte hetedik gyermekét Hilaria és Alex Baldwin. A kislány 2022. szeptember 24. született. Nem sokkal korábbi vetélése után esett teherbe hetedszer is a fitneszedző Hilaria Baldwin.

Adriana Limának ezúttal fia született

Adriana Lima negyedszer is anya lett 2022-ben

Adriana Lima harmadszor is anya lett 2022-ben

Jelenlegi párjával, Andre Lemmersszel első közös gyermeke született Adriana Lima modellnek, Cyan Lima Lemmers 2022. augusztus 29-én látta meg a napvilágot. A korábbi Victoria’s Secret angyalnak már két lánya is van volt férjétől, Marco Jarićtól.

Michael Bublé negyedszer is apa lett

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble)

Az énekes és felesége, Luisana Lopilato negyedik gyermeke, egy kislány született meg 2022. augusztus 19-én. A pár az Instagramon jelentette be a kisbaba érkezését.

Khloé Kardashian és Tristan Thompson közös gyereke rejtély

Khloé Kardashian izgalmas családi viszonyok közepette vállalta második gyermekét Tristan Thompsonnal

Khloé Kardashian izgalmas családi viszonyok közepette vállalta második gyermekét Tristan Thompsonnal

Béranya hozta világra Khloé Kardashian második közös gyermekét Tristan Thompsontól, egy kisfiút, amin az egész világ meglepődött, hiszen épp úgy tudtuk, hogy a pár végleg szakított, mivel a kosárlabdázó sorozatosan megcsalta Khloé Kardashiant. A pár lánya, True 2018-ban született. 

Joe Jonasnak és Sophie Turnernek ismét lánya született

Joe Jonas-nak és Sophie Turnernek másodszor is kislánya született

Joe Jonasnak és Sophie Turnernek másodszor is kislánya született

Kétszeresen lányos szülő lett az énekes és a színésznő. 2020-ban született lányuk, Willa után Joe Jonasnak és Sophie Turnernek másodszor is kislánya lett 2022 júliusában. A baba nevét egyelőre nem árulták el.

Pippa Middleton is háromgyermekes anya lett

Pippa Middleton utolérte húgát, Katalin hercegnét, megszületett a harmadik gyermeke 2022-ben

Pippa Middleton utolérte húgát, Katalin hercegnét, megszületett a harmadik gyermeke 2022-ben

Utolérte húgát, Katalin hercegnét Pippa Middleton is, megszületett James Matthews üzletemberrel közös harmadik gyermeke. A pár 2017-ben házasodott össze, fiuk Arthur, lányukat Grace-nek hívják, a harmadik gyermek nevét egyelőre nem árulták el.

Ed Sheeran másodszor is lányos apa

Ed Sheeran szűkszavúan számolt be második gyermeke születéséről

Ed Sheeran szűkszavúan számolt be második gyermeke születéséről

Ahogy első gyermekük születését sem verték nagy dobra, úgy másodszor is a lehető legkisebb hírverés mellett született meg Ed Sheeran és Cherry Seaborn második lánya. Szűkszavúan csak annyit közölt az énekes Instagramján, hogy a mama és a baba is jól vannak.

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger kétgyerekes szülők lettek

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger kétgyermekes szülők lettek 2022-ben

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger kétgyermekes szülők lettek 2022-ben

Eloise Christina lett Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger második gyermekének a neve. A kislány 2022. május 21-én született. A párnak már van egy másik lánya, Lyla, Chris Prattnek pedig egy fia is korábbi házasságából, Jack, Anna Faris színésznőtől.

Rihanna és A$AP Rocky szülők lettek

@rihanna

hacked

♬ original sound – Rihanna

Kisfiúnak adott életet Rihanna – végül nem Barbadoson, hanem Los Angelesben 2022. március 13-án. Ebben szerepe lehetett annak is, hogy a baba apját, a rapper A$AP Rockyt körözik, emiatt nem hagyhatta el az országot, így ha Barbadoson szült volna Rihanna, a rapper nem lehetett volna jelen fia születésénél.

Cristiano Ronaldo öröme nem felhőtlen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ikreket várt 2022 áprilisára Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez, ám csak az egyik baba élte túl a szülést. A kisfiú a futballista ötödik gyermeke. 

Jennifer Lawrence gyermeke is világra jött

Jennifer Lawrence nagyon titokzatos első gyermekével kapcsolatban

Jennifer Lawrence nagyon titokzatos első gyermekével kapcsolatban

Még 2022 év elején, februárban született meg Jennifer Lawrence és a férje, Cooke Maroney első gyermeke. A kisbaba nagyon különleges nevet kapott. 

Kyle Jenner nehezen döntött második gyereke nevéről

Kylie Jenner elsőre nem tudott nevet adni második gyermekének

Kylie Jenner elsőre nem tudott nevet adni második gyermekének

Kyle Jenner és Travis Scott második gyermeke született meg 2022. február 2-án, egy nappal lányuk, Stormi negyedik születésnapját követően. Jenner boldogan jelentette be a kisfiú születését és a baba nevét is, ám ezt később megváltoztatták, és azóta sem biztos, hogy mi is a neve. 

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham második gyermeke

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham második gyermeke született 2022-ben

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham második gyermeke is 2022-ben született

Már 2010 óta együtt van a modell és a színész, első gyermekük mégis csak 2017-ben született, akit 2022 februárjában egy kislány követett. Rosie Huntington-Whiteley Londonban szülte meg a babát, akinek a nevét csak nagy sokára árulták el.

Nick Jonas és Priyanka Chopra hosszú próbálkozás után lett szülő

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Béranya segítségével született meg Nick Jonas és Priyanka Chopra első gyermeke. A pár régóta próbálkozott, ám a mesterséges megtermékenyítéssel sem jártak sikerrel, ezután döntöttek úgy, hogy béranyát vesznek igénybe. A pár nem árult el semmit gyermekükről azóta sem.

Ashley Graham ikreknek adott életet

Ashley Graham ikreknek adott életet 2022-ben

Ashley Graham ikreknek adott életet 2022-ben

Ikerfiúknak adott életet Ashley Graham 2022. január 7-én. A szülés nem volt minden komplikációtól mentes, a modell majdnem életét vesztette a vízben szülés közben. Ashley Graham és Justin Ervin első gyermeke, Isaac 2020 januárjában született.

Rúzsa Magdi hármasikrei 

Az énekesnő, Rúzsa Magdi februárban adott életet hármasikrekeinek, és bár Lujza, Keve és Zalán szépen nőnek, a büszke anyuka ritkán posztol velük kapcsolatban. Legutóbb egy szép ünnepi képet mutatott babáiról közösségi oldalán az énekesnő.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna)

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikerlányai

2022. október 12-én születtek meg a színész házaspár ikerlányai, akik a Franciska és Elza nevet kapták. Nagy Ervin így most már háromszoros apuka, ráadásul három lány apukája: nagyobbik lánya, Lola 12 éves.

Cseh László apa lett

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cseh László (@csehlaszlo)

Az olimpikon úszó, Cseh László első gyermeke született meg 2022. július 13-án. A kislány a Nalani nevet kapta. 

Dukai Reginának kislánya született

2020-ban állapították meg a hírességnél, hogy endometriózisban szenved, ami bizonyos esetekben akár meddőséghez is vezethet, Regina azonban a diagnózis után sem adta fel a reményt, hogy egyszer édesanya lehet. A 39 éves modell első gyermeke végül 2022-ben született meg, de azt nem árulta el, ki az édesapja. A kislány az Olivia nevet kapta.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!