Nem csal a szemed, tényleg ő van a képen: a 68 éves Mel Gibson felismerhetetlenül néz ki

2024. augusztus 13.
Hétfőn újabb csillaggal bővült a hollywoodi hírességek sétánya, ahol egész sztárözön jelent meg, ám a legnagyobb meglepetést talán nem is a csillagot kapott híresség, hanem Mel Gibson jelentette.
Mel Gibson felismerhetetlenül nézett ki Hollywoodban

Újabb csillaggal lett gazdagabb a Hollywood Walk of Fame, vagyis a hollywoodi hírességek sétánya. Ha egy híresség jelentőset alkotott a szórakoztatóiparban, csillagot kaphat a sétányon, ahol már több mint 2700 név szerepel. A hétfői ünnepségen a 68 éves Mel Gibson is tiszteletét tette.

Amilyen nagy volt az öröm, olyan nagy lehetett a sokk is, ugyanis Mel Gibson, a veterán színész valósággal felismerhetetlen volt Hollywoodban a nagy ősz hajával és kócos szakállával.

Mel Gibson – akit leginkább a Halálos fegyver franchise-nak köszönhetően ismernek – lezser szerelésben érkezett a jeles alkalomra: egy fehér ingpólót viselt és egy színátmenetes kék rövidnadrágot fekete sportcipővel. Ezenkívül volt nála egy napszemüveg is, hogy megkoronázza laza, de látványos megjelenését.

A kilencgyermekes apa megragadta a lehetőséget és összeállt egy fotó erejéig Vince Vaughnnal, aki csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán. Aztán Mel Gibson előkapta a barna tokos mobiltelefonját, hogy készítsen egy szelfit: a jogosítványról készült fotója éppúgy látható volt, mint a Visa kártyája.

Mel Gibson és Vince Vaughn a hollywoodi hírességek sétányán

Mel Gibson és Vince Vaughn a hollywoodi hírességek sétányán

Mel Gibson és Vince Vaughn korábban már játszottak együtt a 2018-as thrillerben, a Kegyetlen zsarukban. A hétfő viszont Vince-ről szólt, hiszen hamarosan debütál új, nagy horderejű sorozata, a Bad Monkey az Apple TV+-on. A sorozatban Vince egy Andrew Yancy nevű rendőrnyomozót fog alakítani, akit lefokoztak éttermi biztonsági őrnek. Aztán váratlanul lehetősége adódik visszaszereznie régi posztját, de előbb át kell verekednie magát a kapzsiság és a korrupció világán.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images