Így romantikázik a vízparton Ördög Nóra és születésnapos férje Bajorországban

2024. augusztus 16.
Ördög Nóra egy csodás képsorozattal hozta a rajongók tudtára, hogy éppen Bajországban pihennek Nánási Pállal, aki nem mellesleg ma ünnepli 51. születésnapját.
Ördög Nóra és Nánási Pál Bajorországban romantikáznak

Óriási sikerük van a képeknek, amiket Ördög Nóra az Instagramon osztott meg. A bajorországi Bad Göggingben egy stégen pihennek és szerelmesen összebújva, napszemüvegen keresztül kémlelik az eget. A műsorvezető fantasztikusan fest a fehér, rózsaszín virágmintás ruhájában. Mellette Nánási Pál egy fehér, mintás ingben fekszik a vízparton és szemmel láthatóan élvezik az együtt töltött időt.

A szívderítő képekhez Ördög Nóra csak annyit írt: „A szülinapossal”. Férje, Nánási Pál épp a mai napon ünnepli 51. születésnapját, így minden bizonnyal a romantikázás mellett ünneplésre is sor kerül majd.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Ördög Nóra 2008-ban vált el első férjétől, Rubin Kristóftól, akivel házasságuk előtt hét évig alkottak egy párt. A kapcsolatuk előtt Nánási Pál is házas volt, ő 10 év után ment külön feleségétől. A páros 2010-ben házasodott össze, 2013-ban született meg lányuk, Mici, 2014-ben pedig kisfiuk, Vencel.

Ördög Nóra fia, Vencel is augusztusi születésű, és 4-én róla is édes fotót posztolt a műsorvezető. A 10 éves Venci hatalmasat nőtt, de még egyelőre nem lehet eldönteni, hogy anyukájára vagy apukájára hasonlít-e jobban. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Nánási Pál és Ördög Nóra külön brandet építettek a családjukból. A mindennapi kalandjaikat rendszeresen megosztják követőikkel a Nánásiék elnevezésű Youtube-csatornájukon. 

Ördög Nóra nagyobbik gyereke, Mici pár hónappal ezelőtt légtornászként debütált a Fővárosi Nagycirkuszban. Az aktív kisgyerek sok sportot kipróbált már, de minden jel arra mutat, hogy a légtorna lesz az igazi szerelem.

Forrás: Instagram, Fotó: Central Archiv