Ördög Nórának ez az igazi szerelem

2024. március 24.
Nekem a szerelem! Ezzel a szöveggel posztolt Ördög Nóra szerelmes fotót az Instára. A kép még férje, Nánási Pál születésnapján készült.
Ördög Nóra

Mi a hosszú és boldog házasság titka? Ördög Nóra és férje, Nánási Pál több mint 10 éve házasok és sokszor beszélnek nyilvánosan arról, vajon mi lehet a titok és mitől működik jól a kapcsolatuk. Rendszeresen osztanak meg megható, szerelmes pillanatokat, és igyekeznek egymásra is időt szakítani, amikor csak tehetik. Tavaly például Ördög Nóra a férje, Nánási Pál ötvenedik születésnapja alkalmából osztott meg egy szerelmes fotót az Instán. Pál kerek születésnapját a pár a Maldív-szigeteken ünnepelte kettesben.

Ördög Nóra szerelmi vallomása

A műsorvezető az Instán ma újabb fotót osztott meg vélhetően erről a tavalyi nyaralásról, amelyben szerelmesen puszilgatja férjét, Nánási Pált egy medencében. A poszthoz Ördög Nóra azt írta: „Nekem a szerelem!” Nem is kell több, ami kifejezheti, hogy mekkora harmóniában élnek még a mai napig.

Kislánya kész tehetség

Ördög Nóra kislánya, Mici a hétvégén légtornászok között fog versenyezni az első helyért. A Mokkában arról mesélt a műsorvezető és kislánya, hogy hogyan is csöppent Mici ebbe a világba. Az aktív kisgyerek sok sportot kipróbált már, de nagyon úgy tűnik, hogy a légtorna lesz az igazi szerelem. Mici felkészülését Vincze Tünde légtornatanár segíti, aki szerint Ördög Nóra lánya valódi őstehetség. A TV2 műsorvezetőjének nagy szívfájdalma, hogy nem fogja élőben látni a kislánya fellépését. A verseny időpontjában Ördög Nóra ugyanis már az Ázsia Expressz legújabb részének forgatásán lesz, de férjétől és szüleitől várja majd a képes és videós beszámolókat a versenyről.

Forrás: Instagram Fotó: Centrál archív