Ördög Nóra fehérneműs fotójától felforrt az internet

2024. március 08.
Ördög Nóra nőnap alkalmából osztott meg egy önbizalom-növelő fehérneműs fotót magáról.
Ördög Nóra

Ördög Nóra vérpezsdítő képpel jelentkezett nőnap alkalmából. 

A gyönyörű TV-s műsorvezető egy vörös fehérneműszettben látható a legújabb fotóján, ami sokak tetszését kiváltotta. Ördög Nóra szerint tökéletes – és titkos – fegyver lehet egy szexi fehérnemű a ruha alatt az önbizalom növelésére. A szettet lapozás után lehet látni egyben.

A Séfek séfe műsorvezetője, Ördög Nóra általában visszafogott, elegáns stílusáról ismert, így sokan meglepetten fogadják tőle a merészebb fotókat. Ugyanakkor Ördög Nóra a műsorvezetés mellett jelentős influenszerkarriert is magáénak tudhat, hiszen többek között az egyik fehérneműmárka nagykövete is. 

Amellett, hogy sikeres televíziós személyiség, Ördög Nóra férjével, Nánási Pállal és gyerekeivel, Micivel és Vencivel együtt egy nagyon sikeres YouTube-karriert is magáénak tudhat. A család Nánásiék nevű csatornája, amely utazásaikat mutatja be, 167 ezer követőt tudhat magáénak. Az első videójuk 5 évvel ezelőtt készült az Ázsia Expressz forgatásán és azóta számos új kalandra kísérhettük már el Ördög Nórát és családját. 

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál

De ez még mindig nem minden. Ördög Nóra a műsorvezetés, az influenszerkedés és a vlogolás mellett saját kávézót és kisboltot is nyitott a Balatonnál férjével, amely olyan sikeres, hogy már több üzletet is üzemeltetnek. És ha még mindig nem volna elég, akkor tegyük azt is hozzá, hogy Nora Beauty néven saját sminkkollekciót is piacra dobott a több lábon álló műsorvezető.

Forrás: Instagram       Fotó: Centrál archív