Vallomás: Nánási Pál a mai napig teljesen elolvad Ördög Nórától

2024. július 10.
Nánási Pál egy szexi fotót posztolva vallotta be, hogy mai napig teljesen odavan feleségéért, Ördög Nóráért.
Nánási Pál Ördög Nóra

Nánási Pál még mindig fülig szerelmes Ördög Nórába. Az ismert fotós Instagramján osztott meg egy képet, emellé írta le vallomását. 

„Ezt a képet a héten csináltam Nóriról. Már sok képet lőttem róla 16 év alatt, de megint bámulom a monitort és olvadok.❤️❤️❤️❤️ Nem a hőség miatt.😘 Szerintetek, egy ilyen csajjal otthon szeretem, hogy fotós a szakmám?” – tette fel a költői kérdést Nánási Pál követőinek. 

A képen Ördög Nóra látható egy hívogatóan szép medence partján, amint arcát a nap felé tartva könyököl, és valóban nagyon szexin fest a képen.

A TV-s műsorvezető Ördög Nóra 2008-ban vált el első férjétől, Rubin Kristóftól, akivel házasságuk előtt hét évig alkottak egy párt. A kapcsolatuk előtt Nánási Pál is házas volt, ő 10 év után ment külön feleségétől. A páros 2010-ben házasodott össze, 2013-ban született meg lányuk, Mici, 2014-ben pedig kisfiuk, Vencel. 

Nánási Pál és felesége külön brandet építettek családjukból. Már a második üzletük nyílt a Balatonon, családjuk kalandjait pedig többek között a Nánásiék nevű YouTube csatornán is figyelemmel lehet követni.

De Ördög Nóra egymagában sem tétlenkedik, hiszen a műsorvezetés mellett nemrég elindította saját szépségmárkáját is, ami a Nora Beauty nevet kapta. Sőt, a honlapot megnézve nagyon úgy tűnik, hogy a képek, amelyektől Nánási Pál ennyire elolvadt, pont felesége szépségmárkájának oldalára készültek.

Forrás: Instagram      Fotó: Centrál archív