Mihalik Enikő imádni való fotókat tett közzé férjéről és kislányáról bostoni kiruccanásuk során

2024. augusztus 23.
A New Yorkban élő Mihalik Enikő ezúttal a keleti part egy másik nagyvárosát vette nyakába. A kiruccanásról imádni való képeket osztott meg, melyek közt Boston látnivalói mellett a férje és kislánya is felbukkan.
Mihalik Enikő családjával Bostonban

Mihalik Enikő előszeretettel oszt meg pillanatokat az életéből a követőivel. A modell nemcsak róla készült csodálatos profi fotókkal halmozza el Instagram-fiókját, hanem szeretteivel közös élményeibe is szeret bepillantást engedni, elsősorban Instagram-sztorik formájában. Kislányáról, Eva Rose-ról is gyakran oszt meg lélekmelengető képeket. Arra azonban odafigyel, hogy kislányából elsősorban a már-már védjegyének számító göndör fürtökön kívül ne nagyon jelenjen meg más – például az arca – a képeken.

Ezúttal Bostonba vitte az útja Mihalik Enikőt, ahonnan hét sztorit is közzétett. Az egyik egy férjével készült szelfi, amiről sugárzik a kedvesség. Korányi Dávid és Mihalik Enikő 2020-ban találkoztak egymással, és azonnal egymásba szerettek. Egy évvel később meg is született lányuk, Eva Rose.

Mihalik Enikő és férje bostoni kiruccanáson készült képe maga a kedvesség

Mihalik Enikő és férje bostoni kiruccanáson készült képe maga a kedvesség

Egy másik képen Enikő egyedül pózol a part mentén, háttérben a hatalmas bostoni felhőkarcolókkal, sikkes, de laza szettjében.

Enikő, háttérben a bostoni felhőkarcolókkal

Enikő, háttérben a bostoni felhőkarcolókkal

Természetesen kislányáról is készített fotót, amin Eva Rose egy gyönyörű épület lépcsőjén ücsörög. Arca itt sem látszik, aranyszőke göndör hajáról viszont így is könnyű felismerni.

Eva Rose sem maradhatott ki a fotógyűjteményből

Eva Rose sem maradhatott ki a fotógyűjteményből

A modell utolsó, legfrissebb fotója az aktuális Insta-sztorik sorában egy kép a férjéről és az elbóklászó Eva Rose-ről, aki láthatóan nagyon élvezi a hatalmas bostoni épületek felfedezését.

Mihalik Enikő férje, Korányi Dávid és Eva Rose

Mihalik Enikő férje, Korányi Dávid és Eva Rose

Eva Rose már rég belopta magát a követők szívébe. A kislány szinte a szemünk előtt cseperedik fel: a modell lányát láthattuk már magas sarkút próbálgatni, anyukájával együtt táncolni, autóversenyen szurkolni, de azt a barátnőjével pizzázni is egy ízig-vérig New York-i pizzázóban.

Fotók: Mihalik Enikő Instagram, Getty Images