Mihalik Enikő szerelmesen pózolt jóképű férjével egy rangos New York-i eseményen

2024. április 14.
Tegnap rendezték meg a Save Venice elnevezésű jótékonysági rendezvényt a híres New York-i Plaza Hotel báltermében. A rangos eseményre Mihalik Enikő is hivatalos volt, aki a férjével együtt jelent meg.
mihalik_eniko_marieclaire

A Save Venice jótékonysági rendezvényt 1971-ben indították el azzal a céllal, hogy pénzt gyűjtsenek Velence művészeti örökségének megmentésére. A rangos eseményen a világhírű magyar modell, Mihalik Enikő is részt vett, és megosztotta az este néhány pillanatát az Instagram-oldalán is.

Mihalik Enikő szerelmesen pózolt jóképű férjével egy rangos New York-i eseményen

Mihalik Enikő szerelmesen pózolt jóképű férjével egy rangos New York-i eseményen

Az egyik fotón a jóképű férjével, Korányi Dáviddal pózolt, és a páros egyszerűen fantasztikusan nézett ki.

Mihalik Enikő 2021-ben egy Instagram-posztban tudatta a világgal, hogy férjhez ment, és úton van az első gyereke. 

„2020 sokunk életében talán az eddigi legbizonytalanabb időszak volt. Az év előrehaladtával számunkra is úgy tűnt, a helyzet egyáltalán nem fog javulni. Az élet azonban mindig akkorra tartogatja legnagyobb meglepetéseit, amikor az ember legkevésbé számít rájuk. Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket és izgalmakat hozott, amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek.
Kislányunk nyári érkezését és azt, hogy friss házasokként, szülőkként életünkben új fejezetet kezdhessünk, már alig várjuk!” – írta akkor a modell.

Mihalik Enikő és Korányi Dávid 2020-ban találkoztak egymással, és azonnal szerelmesek lettek. A legújabb közös képük tanúsíthatja, hogy a pár még mindig rajong egymásért. A közös kislányuk, a kis Eva Rose 2021 júliusában született meg. Mihalik Enikő csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak a lányát, leggyakrabban egy 24 óráig elérhető, majd eltűnő Instagram-storyban szokott róla képet posztolni, de azt is csak úgy, hogy édes göndör fürtjein kívül semmi se látszódjon belőle.

Fotó: Marie Claire