Blake Lively hírességek között, Taylor Swift házában ünnepelte születésnapját

2024. augusztus 26.
Blake Lively harminchetedik születésnapját Taylor Swift Rhode Island-i otthonában ünnepelte férjével, Ryan Reynoldsszal, az énekesnő barátjával, Travis Kelce-szel és egy csokor celebbel.
Blake Lively Londonban pózol, az It Ends With Us bemutatóján

Ha a barátairól van szó, Taylor Swift komolyan kitesz magáért. Nem volt ez másképp legjobb barátnője, Blake Lively harminchetedik szülinapján sem, aminek helyszíne az énekesnő Rhode Island-i otthona volt. A színésznő augusztus 25-én született, és évtizedes barátság fűzi a 34 éves Taylor Swifthez.

Az évfordulót szerény keretek között tartották, laza, medencés bulit szerveztek, az énekesnő ugyanis nemrég tért haza európai koncertkörútjáról. Ennek ellenére az esemény felért egy sztárparádéval, Blake férje mellett a TMZ és a Daily Mail lesifotósai lencsevégre kapták többek között Taylor Swift párját, Travis Kelce-et, Bradley Coopert, kislányát, és Gigi Hadidot is. 

Egy karrier vége?

Blake Lively, aki az It Ends With Us (Velünk véget ér) című mozifilmje miatt van mostanában folyamatosan az újságok címlapján, visszafogottan mutatkozott, bennfentes információk szerint a filmje kapcsán ért kritikák megviselik, félő, hogy karrierje forog kockán.

Blake Lively Londonban pózol, az It Ends With Us bemutatóján

Blake Lively Londonban, az It Ends With Us bemutatóján

Minden azzal kezdődött, hogy a Velünk véget ér című film sajtókörútján a színésznő romcomnak állította be a családon belüli erőszakról szóló filmet. Ezután került elő egy 2008-as interjú, amiben Blake Lively „majmoknak” nevezte a Gossip Girl szereplőit, majd Kjersti Flaa újságíró is feltöltött YouTube-ra egy videót, amelyben Blake Lively porig alázza őt.

Ezt követően nem volt megállás, egy 2014-es interjú is előkerült, amiben a színésznő azzal viccelődött, hogy a terhes nők „hazudnak” a tüneteikről és a vágyaikról. Mindezek után érthető, ha a szülinapos Blake Lively, akinek Katalin hercegnétől is bocsánatot kellett kérnie, nem nagyon mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Forrás: E News Fotó: Getty Images