Blake Lively tetőtől talpig farmerben – a színésznő ruhája a tökéletes nyári viselet

2024. július 01.
Blake Lively minden tekintetet magára vonzott a hétvégén, amikor tetőtől talpig farmerben lépett az utcára.
Blake Lively ruhája

A hétvégén Blake Livelyt New York belvárosban kapták lencsevégre. A színésznő a Carbone étteremben vacsorázott Isabela Ferrerrel és Hasan Minhajjal, az It Ends with Us című film sztárjaival. A barátokkal töltött estére Blake Lively egy egészen elbűvölő megjelenést választott: a 36 éves sztár tetőtől talpig farmerbe öltözött, és a nem mindennapi szett istenien állt neki.

Blake Lively ruhája a tökéletes nyári viselet

Tökéletes nyári viselet Blake Lively ruhája

Blake Lively egy szikrázó szegecsekkel díszített farmer miniruhát választott az estére, amit egy szintén farmerből készült hosszú kabáttal párosított – ez utóbbi tökéletes választás lehet a hűvösebb, nyári estéken. 

Blake Lively egy szikrázó szegecsekkel díszített farmer miniruhát választott az estére

Egy szikrázó szegecsekkel díszített farmer miniruhát választott az estére Blake Lively

A két különböző színű farmer együtt éppen megfelelő kontrasztot eredményezett. A csodás megjelenését Blake Lively egy Chanel crossbody táskával és égig érő tűsarkú cipővel egészített ki.  

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, néhány hete Blake Lively és férje, Ryan Reynolds Budapestre látogatott, és egy hónapot töltött el a magyar fővárosban. Bennfentes hírek szerint Hollywood ügyeletes sztárpárja egy budapesti belvárosi szálloda elnöki lakosztályát foglalta el, ahol minden képzeletet felülmúló luxusban volt részük.

A 36 éves Blake Lively és a 47 éves Ryan Reynolds érkezésének apropója az volt, hogy ez utóbbi egy hidegháborús akciófilmet forgatott Magyarországon. A páros elhozta magával négy gyermekét is: a 9 éves Jamest, a 7 és fél éves Inest, a 4 és fél éves Bettyt és a tavaly februárban született apróságot is, akiről eddig még semmit nem árultak el a világnak.

Fotó: Getty Images