Mariah Carey sokkoló nyilatkozatot tett: ugyanazon a napon vesztette el édesanyját és a nővérét

2024. augusztus 27.
Mariah Carey elárulta, hogy édesanyja és nővére ugyanazon a napon halt meg a hétvégén.
Mariah Carey édesanyja és a nővére egy napon halt meg

Az 55 éves énekesnő egy szívszorító nyilatkozatban jelentette be édesanyja, Patricia (87) és nővére, Alison (63) halálát.

Mariah Carey azt mondta a People-nek : „Megszakadt a szívem, mert az elmúlt hétvégén elvesztettem anyámat. Sajnos az események tragikus fordulata során a nővérem is ugyanazon a napon vesztette életét” – majd hozzátette: „Áldottnak érzem magam, hogy az elmúlt hetet anyámmal tölthettem, mielőtt meghalt. (…) Nagyra értékelem mindenki szeretetét és támogatását, és hogy tiszteletben tartják a magánéletemet ebben a lehetetlen időszakban.”

Mariah Carey nővére és a képen is látható édesanyja Patricia egy napon haltak meg

Mariah Carey nővére és a képen is látható édesanyja, Patricia egy napon haltak meg

Ugyanakkor Mariah Carey nem osztott meg több információt Patricia és Alison halálának okairól.

Mariah Carey-nek az évek során legendássá vált a kapcsolata az édesanyjával, ellenben nővérével nem volt túl jó a viszonya, aki kábítószerfüggő és HIV-pozitív volt. Később visszanyerte az egészségét, de addigra súlyosan megbetegedett és emiatt gyakran tartózkodott kórházban.

Mariah Carey a 2020-as memoárjában sokat írt az anyjával és a nővérével fennálló bonyolult kapcsolatáról. Sokat veszekedtek az édesanyjával és ahogy ő fogalmazott, kapcsolatukba „a büszkeség, a fájdalom, a szégyen, a hála, a féltékenység, a csodálat és a csalódás keveredett”.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Liz Black (@lizblacklive) által megosztott bejegyzés

Ugyanakkor Mariah Carey azt állította Alisonról, hogy „zaklatott és traumatizált… megpróbált eladni egy stricinek”. Carey azt írta a könyvében, hogy amikor 12 éves volt, a nővére bedrogozta, harmadfokú égési sérüléseket okozott neki és akkor próbálta meg eladni őt.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images