Axente Vanessa először posztolt közös fotót imádnivaló kislányával

2024. augusztus 28.
Augusztus 12-én született meg a magyar topmodell, Axente Vanessa első gyermeke. Gyermeke születése óta a modell először posztolt közös fotót kislányával.
Axente Vanessa először posztolt közös fotót imádnivaló kislányával

A magyar topmodell, Axente Vanessa várandósságának hírét még a Mokkában árulta el először, ahol a Next Top Model Hungary műsor kulisszatitkairól mesélt. Vanessa ekkor büszkén újságolta el, hogy férjével első gyermeküket várják. A műsorban azt is elárulta, hogy a kicsi nemét is tudják már, kislányuk lesz, aminek Vanessa különösen örült. A világhírű modell végig bepillantást engedett várandósságába, sokat posztolt gömbölyödő hasáról, kicsivel több, mint egy héttel ezelőtt pedig Vanessa csoda szép kislányát is megpillanthatták a követők. 

2024. augusztus 12-én megszületett Axente Vanessa és férje, Rahil Gupta első közös gyermeke, amit Instagram-oldalán jelentett be a modell. Vanessa a nagy örömhír bejelentése óta most tett közzé először bejegyzést az oldalán. A lapozgatós galériában pedig nemcsak a szülés utáni alakját mutatta meg, hanem egy kis betekintést is kaphattunk a modell hétköznapjaiba. 

A képen jól látható, hogy az újdonsült édesanya csak úgy sugárzik a boldogságtól, hiszen mint mondta, nagy álma volt, hogy legyen egy kislánya. Axente Vanessa azt is elárulta, hogy a kicsi a csoda szép Giselle Gupta nevet kapta. Egyelőre ennél többet nem osztottak meg a babáról vagy a szülés részleteiről.

Vanessa és férje egyébként még 2015-ben ismerkedtek meg New Yorkban: a férfi akkor szerezte meg mesterdiplomáját egy amerikai egyetemen, a modell pedig frissen érkezett beindítani a tengerentúli karrierjét. Axente Vanessa elmondása szerint rögtön szimpatikusak lettek egymásnak, így kezdetét vette egy féléves randizós, ismerkedős szakasz az életükben.

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images