Axente Vanessa az egészséges életmódra és a belső szépségre esküszik

2023. június 05.
Az ESSA World életmód márka olyan, az egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítőket tartalmaz, amelyeket a nemzetközileg elismert modell saját ízlése és tapasztalatai szerint, hazai szakértők segítségével fejlesztett ki.

A Magyarországon készülő vegán fehérje, kollagén és szépség-multivitamin mind a szervezet egészséges működését és mindennapi regenerálódását segítik. Az ESSA World azonban jóval több, mint brand, egyben Axente Vanessa és alapítótársa, Nimisha Gupta közössége az egészséges életmód és a belső szépség iránt elkötelezett nők számára.

Axente Vanessa

Axente Vanessa és Nimisha Gupta

Axente Vanessa több mint tíz éve hódította meg a nemzetközi divatvilágot, és azóta is a legnagyobb divatházak kampányainak exkluzív arca, a világ egyik legkeresettebb modellje. Már 20 évesen a hazai Forbes címlapján szerepelt, mint az egyik legjobban kereső magyar modell. A szépségiparban szerzett tapasztalatait most saját lifestyle brandjén keresztül osztja meg. Az ESSA World az egészségmegőrzést és a természetes szépséget támogató étrend-kiegészítő termékeken túl egyben online közösség is, amely az egészséges életmódot, a belülről eredő szépséget, a tudatosságot, test és lélek egyensúlyát hirdeti.

„A karrieremben és a magánéletemben is rengeteg csodálatos nőt volt szerencsém megismerni a világ minden tájáról, a legkülönbözőbb életutakkal, háttérrel és hivatással. Azt láttam, hogy mindannyiunkban közös, hogy az élet számos területén igyekszünk a legjobbat nyújtani, legyen szó a szeretteinkről vagy a munkánkról. És jellemzően csak az én-idő rovására tudunk mindenben helytállni, a hétköznapokban nem jut idő az öngondoskodásra, az egészségre. A hivatásom miatt nekem meg kellett találnom a módját, hogy hogyan tudok segíteni a szervezetemnek. Ezt szeretném átadni egy olyan megtartó és támogató női közösségben, ahol teret adunk a beszélgetésnek a belső egyensúlyról, egészségről, az önbizalomról” – tette hozzá Axente Vanessa.

Vanessa az ötleteit először sógornőjével és barátnőjével, Nimisha Gupta kreatív szakértővel osztotta meg. Szakmai tapasztalata és a barátságuk miatt is egyértelmű volt, hogy együtt kezdik építeni a brandet. Nimisha az ESSA World társalapítója, aki Vanessa segítségére volt a márka életre keltésében. „Mindig is a közösségépítés volt a célunk, hogy másokat is inspiráljunk a saját útjuk felfedezésére. A belső, testi-lelki egyensúlyon alapuló egészséges életmódot, és nem szépségideálokat vagy diétát népszerűsítünk. A szépség ezerféle formában és módon van jelen mindannyiunkban, abban szeretnénk segíteni, hogy mindenki felfedezze a saját értékeit” – tette hozzá Nimisha Gupta.

Axente Vanessa mindennapjainak szerves része a testmozgás. Az edzések utáni izomregeneráció elősegítéséhez évek óta fogyaszt fehérjeporokat, de azt tapasztalta, hogy hazánkban nem kapható olyan ízű és minőségű fehérje, amit nap mint nap szívesen fogyasztana, így mindig az utazásai során szerezte be a táplálékkiegészítőket. Ekkor fogalmazódott meg az ESSA World első termékének ötlete, egy száz százalékig Magyarországon készülő, növényi alapú fehérjepor, amely hazai szakértők közreműködésével, minőségében és ízében is Vanessa ízlése szerint készült el.

A termékfejlesztés még 2020 januárjában kezdődött el, és a kiválasztott magyarországi gyártó és a szakértői csapat hosszas kísérletezés és számtalan tesztelés után találta meg a megfelelő formulát.

„Olyan termékeket szerettem volna létrehozni, amelyekben őszintén hiszek, én magam is fogyasztok és másoknak is nyugodt szívvel ajánlok. A vegán fehérjénket volt a legnehezebb kifejleszteni. Azt szerettük volna, hogy egyszerre legyen jó íze és tartalmazzon minden fontos összetevőt, ami ritka a piacon. Sok kóstolóra és vakkóstolásokra volt szükség, barátokat is megkértünk, hogy próbálják ki. Hónapok után találtuk meg a megfelelő összetételt, de végül az állag, az íz és az édesség is működött” – mondta Axente Vanessa.

A fehérje egyfajta makrotápanyag, amelyből képesek vagyunk energiát nyerni, de a szervezetnek sokkal inkább van rá szüksége az izmok, a csontok, a haj és a bőr felépítéséhez is. A fizikai aktivitás előtti vagy utáni fehérjefogyasztás segíthet az izmokban történő fehérjeszintézis fokozásában, az izomnövekedésben, és elősegítheti az izmok regenerálódását is.

Az ESSABlend vegán vaníliás fehérjét összetétele, íze és textúrája teszi különlegessé. A benne található hat különböző növényi fehérje, a borsó, a rizs, a napraforgó, a tök, a len és a chia mag kombinációja komplex, teljes értékű fehérjeforrást alkot. Összetevőit úgy válogatták össze, hogy a húsmentes életmódot folytatók is nyugodtan fogyaszthatják. Az ESSABlend ugyanis tartalmazza az emberi szervezet számára szükséges összes esszenciális aminosavat. Emellett magas az antioxidáns-, vitamin- és ásványianyag-tartalma is, ami a tízféle zöldség- és gyümölcsfajta, a Super Green és a Super Red keverékek hozzáadásának köszönhető.

ESSABlend vegán vaníliás fehérje

Az ESSA World termékpaletta most egy különleges kollagén italporral bővül. Az Essa Collagen Drink Powder 98%-os fehérjetartalmú, kiváló minőségű és tiszta, hidrolizált kollagént tartalmaz. A hozzáadott C-vitamin a test természetes kollagén termelését serkenti, az E-vitamin-tartalom pedig segíti a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. Hatóanyagainak köszönhetően a bőr élettel telibbé, feszesebbé, fiatalosabbá válik, a sportolás során igénybe vett ízületek pedig épek maradnak.

Essa Collagen Drink Powder

Az Essa Inner Beauty Multivitamin kapszula a bőr, a haj és a körmök egészségéhez nélkülözhetetlen mikrotápanyagokról, vitaminokról és ásványi anyagokról gondoskodik. Emellett szelénben, cinkben, rézben, mangánban is gazdag, melyek szerepe közismert a haj, a bőr és a körmök egészségének megőrzésében. A még fokozottabb hatás érdekében pedig kollagén és hialuronsav is került a kapszulákba, így biztosítva a bőr belülről áradó ragyogását.

Essa Inner Beauty Multivitamin kapszula

Az ESSA azonban messze túlmutat a magas minőségű életmód termékek palettáján, amely hamarosan még tovább bővül. „Egy gondolkodásmódot, egy életmód elemeit szeretnénk átadni, amelyben segítségre lehetnek az ESSA World termékei is és a közösségünk is, ahová minden olyan nőt szeretettel várunk, akiknek fontos az egészség, a tudatosság és egymás segítése” – tette hozzá Axente Vanessa.

Promóció