Cristiano Ronaldo barátnője fenekének a rabja: nem bírta megállni, hogy ne markolássza

2024. szeptember 06.
Cristiano Ronaldo megfeledkezett magáról vagy csak nem izgatták a fotósok, zavartalanul markolászta barátnője, Georgina Rodríguez fenekét.
Cristiano Ronaldo barátnője fenekét markolászta

Cristiano Ronaldo St. Tropez-ban a francia Riviérán egy jachton lazított kedvesével, Georgina Rodríguezzel. A futballsztár talán ösztönből cselekedett, mert nem tudott ellenállni a látványnak, vagy egyszerűen nem érdekelte, hogy a fotósuk úgyis fellövik a képeiket a netre, de nagyon lazán és kényelmesen megmarkolászta barátnője fenekét. Vagy jóhiszeműen azt gondolta: épp nem leskelődnek utánuk a paparazzik.

Az eset épp akkor történt, amikor Georgina Rodríguez kimászott a vízből. Az intim pillanatban visszanézett Cristiano Ronaldóra és játékos pillantást vetett felé. Tény, hogy Georgina Rodríguez fantasztikus formában van, és kitűnően áll neki a fehér bikini, akárcsak az ovális napszemüveg. A 30 éves barna szépség alacsony kontyba tűzte fel a haját.

Ami a 39 éves Cristiano Ronaldót illeti, ő egy olajzöld úszónadrágot viselt és kora ellenére csúcsformában van. A pár a jacht alsó fedélzetén pihent, miközben fehér kávésbögrékből szürcsölgették italukat, és lábukat a vízbe lógatták. Úgy tűnt, hogy folyamatosan beszélgetnek, miközben Ronaldo barátnője – vagy felesége? – a kezét a sportoló vállán nyugtatta.

Még júliusban Cristiano Ronaldo pletykaáradatot indított el, miután a Whoop fitneszmárka promóciós videójának forgatása közben azt mondta: „A legfontosabb dolog, hogy nem az a lényeg, mit csinálsz, hanem az, amit meg kell tenned. Amikor nem a klubban edzek, szeretek otthon dolgozni a feleségemmel” – mondta.

Cristiano Ronaldo publicistája akkor azt mondta a Page Sixnek: „Nem tudom megerősíteni vagy cáfolni, hogy Cristiano feleségül vette Georginát. Egyszerűen nem tudom.”

A sztárfocista, Cristiano Ronaldo és párja 2016-ban kezdtek el randizni, nem sokkal azután, hogy találkoztak egy madridi Gucci üzletben, ahol Rodríguez dolgozott.

Forrás: Pagesix, Fotó: Getty Images