Kamilla királyné mosolyogva pózolt volt férje oldalán – fontos esemény miatt találkoztak

2024. szeptember 07.
Kamilla királyné és volt férje, Andrew Parker Bowles együtt ünnepelték fiuk, Tom Parker Bowles legújabb szakmai sikerét.
Kamilla királyné volt férje Andrew Parker Bowles

Szeptember 5-én a 77 éves Kamilla királyné a londoni The Audley Public House-ba látogatott, fia, Tom új szakácskönyvének (Királyi receptek Viktória királynőtől III. Károly királyig) bemutatójára. A királyné az eseményen újra találkozott volt férjével, Andrew Parker Bowlesszal, akivel 1973 és 1995 között voltak házasok. Az egykori párnak két gyereke született: a 49 éves Tom és a 46 éves Laura. A hírek szerint az egykori házaspár ma is baráti kapcsolatot ápol.

Kamilla királyné és volt férje, Andrew Parker Bowles együtt ünnepeltek

Kamilla királyné és volt férje, Andrew Parker Bowles együtt ünnepeltek

„Össze vannak nőve. Andrew rengeteget segít a királynénak. Állandóan együtt ebédelnek. Mindig is Kamilla királyné egyik legjobb barátja volt, és most is az” – mondta Andrew Parker Bowles egyik barátja a Sunday Timesnak 2023 áprilisában, miután megerősítették, hogy a férfi részt fog venni Károly király és Kamilla királyné koronázásán.

Andrew Parker Bowles és Kamilla királyné unokái, Louis, Gus és Freddy szintén kulcsszerepet játszottak a 2023-as koronázási ceremónián, a királyné exét pedig Károly királlyal és Anna hercegnővel csevegve fotózták le júniusban a Royal Ascotban. További csavar a történetben, hogy Anna hercegnő és Andrew Parker Bowles fiatalon randiztak egymással. 

Kamilla királyné láthatóan jó hangulatban töltötte az estét volt férjével

Kamilla királyné láthatóan jó hangulatban töltötte az estét volt férjével

Kamilla királynénak az exférjével való házassága alatt viszonya volt Károly királlyal. Az egykori walesi herceg ebben az időben Diana hercegnő férje volt, aki 1995-ben a egy interjúban azt mondta Károlyról és Kamilláról, hogy „hárman voltunk ebben a házasságban, szóval egy kicsit zsúfolt volt”. Károly és Kamilla még azelőtt lettek szerelmesek egymásba, hogy Kamilla hozzáment Andrew-hoz. Andrew Parker Bowles és Kamilla később Károlyt kérte fel, hogy legyen keresztapja első gyermeküknek, Tomnak, amikor az 1974-ben megszületett.

Kamilla királyné láthatóan jó hangulatban töltötte az esti könyvbemutatót, ahol ő és Andrew együtt fotózkodtak a királyné nővérével, Annabel Elliottal és közös lányukkal, Laurával.

Fotó: Getty Images Forrás: People