Kis híján óriásit esett Madonna a divathéten – csak segítséggel tudott talpon maradni

2024. szeptember 12.
A New Yorki divathét bemutatóján csúnyán megbotlott a popsztár. Szerencsére visszanyerte egyensúlyát, így nem történt baleset, a közönség azonban dermedten figyelte az eseményeket.
Madonna baleset

Madonna, a popzene örök királynője a New York-i Divathéten ismét középpontba került, de nem csupán feltűnő megjelenése miatt. A 66 éves sztár a Luar divatbemutatóján vett részt, ahol véletlenül megbotlott, és csaknem súlyos balesetet szenvedett el.

Látványos kabát és látványos botlás

Az eseményen Madonna egy feltűnő oversized camel kabátban jelent meg, a kabátot pedig óriási válltömése mellett hosszú uszálya tette igazán különlegessé. Hatalmas, sötét napszemüveg, csillogó ékszerek, szuperhosszú, fekete kesztyű és látványos, hosszú szárú csizma tették teljessé a képet, utóbbi okozta a szerencsétlen mozdulatot, melyet a nézők egyike videón is megörökített.

A botlást a közönség lélegzetvisszafojtva figyelte, aggódva követték a nézők az eseményeket, ahogy Madonna egy segítőre támaszkodva próbálta helyreállítani egyensúlyát, melyet végül sikeresen visszanyert és folytatta útját a bemutatóra. 

Madonna nem szégyelli a gyengeségeit sem

Madonna számára persze egy ilyen eset nem okozhat különösebb problémát. A sztár mindig nyíltan vállalta hibáit és nehézségeit is, beleértve nem is olyan régi, komolyabb megbetegedését. Áprilisban lezárt turnéja során például többször is őszintén beszélt a színpadon halálközeli élményéről, amikor egy bakteriális fertőzés miatt kórházba került és négy napra kómába esett. „Csoda, hogy életben vagyok” – mondta egy decemberi előadáson, hozzátéve: „Nem gondoltam, hogy túl fogom élni ezt a nyarat, de… itt vagyok.”

Madonna feltűnő kabátban és hosszú kesztyűben jelent meg

Madonna feltűnő kabátban és hosszú kesztyűben jelent meg

Forrás: Mirror, Fotó: GettyImages