Madonnát véletlen baleset érte a koncertjén

2024. február 20.
Madonnát kisebb baleset érte a hétvégi seattle-i koncertjén, de a popdíva egy igazi profihoz híven folytatta az előadását, mintha mi sem történt volna.
Madonnát véletlen baleset érte a koncertjén

Madonna Seattle-ben adott koncertet a hétvégén. A rajongói persze ismét számos videót készítettek a popdíva bulijáról, a felvételek pedig végigsöpörtek a közösségi médiában is.

Főleg egy bizonyos jelenet: a 65 éves énekesnőt az egyik táncosa végighúzta a színpadon egy széken ülve az Open Your Heart című slágerének előadása közben, ám a férfi megbotlott, és a székkel együtt a szupersztárt is felborította.

Madonna szeme viszont meg sem rebbent, profi módon folytatta a koncertet. Gyorsan hasra fordult, és tovább énekelte a dalt, miközben nevetett a baleseten, majd felállt, hogy úgy fejezze be a számot.

A rajongók a közösségi médiában nemcsak a felvételeket osztották meg, hanem az énekesnő reakciójáról való véleményüket is. A sztárt többen méltatták, amiért ügyesen reagált a szerencsétlen szituációra. Egyikük azt írta, királynőhöz illő a viselkedése.

Nem ez az első alkalom, hogy a Grammy-díjas Madonnát baleset éri a színpadon. A 2015-ös BRIT Awards alatt leesett egy lépcsőn a ruhája miatt, miközben Living for Love című dalát adta elő.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images