Madonna lánya csipkés pucérruhában mutatta meg magát a párizsi divathéten

2024. március 06.
Madonna lánya, Lourdes Leon egy csipkés pucérruhát választott az Yves Saint Laurent bemutatójára.
Madonna lánya pucérruha

Madonna lánya, a 27 éves Lourdes Leon is részt vett az Yves Saint Laurent divatház bemutatóján a párizsi divathéten. 

A keddi show-ra Madonna lánya egy fekete csipke pucérruhát választott, ami alá fekete fehérnemű dukált. A szett jó részét eltakarta a hatalmas gyapjúkabát, amit Madonna lánya kiegészítőként választott. Végül egy hatalmas fekete napszemüveg és fekete tűsarkú zárta a szerelést.

Madonna lánya fekete csipkés pucérruhájában

Madonna lánya fekete csipkés pucérruhájában

Lourdes Leon Madonna és személyi edzője, Carlos Leon kapcsolatából született 27 évvel ezelőtt. Madonna lánya kezdetben modellként képzelte el a karrierjét, szerepelt is különféle kampányokban és a Vogue címlapján is többek társaságában.

Azonban Lourdes-ot mostanában sokkal jobban foglalkoztatja a zene. Korábbi számai mellett nemrég jelent meg egy újabb dobása, amellyel Madonna lánya híres édesanyja előtt tiszteleg. A Lolahol néven zenélő Lourdes Spelling című számát az amerikai énekesnő Frozen című megaslágere ihlette.

A képi világában és hangzásában is frozenes számban Madonna lánya egy misztikus erdőben tűnik fel varázslényként. A videó egy pontján Lourdes egy dobermanná alakul, hogy végül teljesen meztelenül tűnjön el a vízben.

Míg Madonna fia, Rocco épp a napokban jelent meg a varázsszőnyegen, addig Lourdes-ról per pillanat nem tudni, hogy van-e szerelem az életében.

Forrás: dailymail.co.uk         Fotó: Getty Images