Arnold Schwarzenegger és Uma Thurman közel 30 év után újra együtt

2024. szeptember 15.
Arnold Schwarzenegger és Uma Thurman összebújva pózolnak a színész Instagram-oldalán! A két sztár még az 1997-es Batman és Robin filmben játszott együtt, ahol mindketten ádáz főgonoszokat alakítottak.

„Vigyázz, Batman” – ezzel a szöveggel tette közzé friss fotóját a Terminátor sztárja, az 1997-es Batman és Robin filmre utalva, amelyben együtt szerepeltek Uma Thurmannel. Az egyik legkevésbé népszerű Batman-filmben Arnold Schwarzenegger Mr. Freeze-t (Dr. Victor Fries), míg Uma Thurman Poison Ivyt (Dr. Pamela Isley) alakította, akik mindketten Batman ádáz ellenségei voltak. A filmben egyébként George Clooney formálta meg a dúsgazdag bűnüldözőt, míg Robint Chris O’Donnell alakította.

Arnold Schwarzeneggert és a Kill Bill-filmek sztárját nem gyakran láthatjuk együtt, így aztán nem csoda, hogy a rajongók odáig voltak a párostól, akik a film premierje után 27 évvel pózoltak újra egymás oldalán. Arról nem is beszélve, hogy a két sztár szinte egy percet sem öregedett – bár Schwarzenegger arcszőrzete már meglehetősen deres, az 54-et taposó színészek még mindig fantasztikus formában vannak.

Noha a kapcsolat láthatóan nagyon jó a két sztár között, a nem túl jól sikerült Batman-mozira úgy tűnik, senki nem emlékszik túl szívesen… Maga George Clooney 2021-ben még azt is bevallotta, nem szeretné, ha felesége, Amal Clooney is látná a filmet, ugyanis szeretné, ha felesége még „képes lenne tisztelni őt”.

Arnold Schwarzenegger és Uma Thurman: mi lehet közöttük?

Az Arnold Schwarzenegger által posztolt képből nem derült ki, hogy mi lehetett a közös szelfi apropója, az viszont biztos, hogy ritka pillanatnak lehetünk szemtanúi, a két színészt ugyanis szinte soha sem látni együtt, és a Batman-filmen kívül nem is szerepeltek más közös produkcióban. Ennek ellenére úgy tűnik, amikor találkoznak, szívesen töltik együtt idejüket és jól érzik magukat egymás társaságában.

Az viszont biztos, hogy nincsen közöttük romantikus szál. Uma Thurman 1990-ben házasodott össze Gary Oldmannel, akivel két évvel később el is váltak egymástól. Ezután kezdődött kapcsolata Ethan Hawke-kal, akivel hét évig voltak házasok – ezalatt két gyermekük született, Maya és Levon Hawke. Később együtt volt még a francia üzletemberrel, Arpad Bussonnal, egy ideje pedig a Bloomberg CEO-jával, Justin B. Smithszel hozták hírbe.

Arnold Swcharzenegger 1986-ban házasodott össze Maria Shriver újságíróval, akitől négy gyermeke (Patrick, Katherine, Christopher és Christina) született – egy ideje azonban már a 30 évvel fiatalabb Heather Milligannel él együtt.

Forrás: People Fotó: Getty Images