Forró csókot váltott Arnold Schwarzenegger és Vajna Timi – alakul köztük valami?

2023. november 14.
A 76 éves színészlegenda a napokban Vajna Timivel indult biciklitúrára, a képek pedig kifejezetten bensőséges viszonyról árulkodnak – mindez napokkal azután történt, hogy Schwarzeneggert rajtakapták egy rejtélyes fiatalabb nővel.

Zajlik az élet Arnold Schwarzenegger körül: nem olyan rég egy rejtélyes szőke nővel látták csókolózni a 76 éves sztárt, most pedig az Amerikába emigrált Vajna Timivel töltött együtt néhány romantikus hangulatú órát. A vasárnap készült paparazzi képeken jól látszik, ahogyan Schwarzenegger egy meglehetősen szenvedélyes csókot nyom a 41 éves Vajna Timi arcára, majd együtt biciklizgetnek a kaliforniai Venice Beach-en. A bensőséges kapcsolatról árulkodó képeket ITT lehet megnézni.

A találkozóra Timi egy fekete sportcipőt, fekete cicanadrágot és fekete pulóvert választott, míg a Terminátor színésze fekete térdzoknit, fekete sortot és egy kék bomberdzsekit viselt. Bár lehet tudni, hogy a magyar celeb és az akciófilmes szupersztár még Andy Vajna által ismerkedett össze, a közös program azért keltette fel a sajtó érdeklődését, mert alig néhány nappal korábban látták Arnold Schwarzeneggert félreérthetetlen helyzetben egy másik, jóval fiatalabb nővel.

Arnold Schwarzenegger egyébként már tíz éve Heather Milligan fizikoterapeutával él együtt, és eddig úgy tűnt, még mindig dúl közöttük a szerelem – a friss fejlemények alapján úgy tűnik, talán nem eléggé…

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images