Uma Thurman ritkán látott kislányával premierezett – mindketten ragyogtak

2022. december 13.
Kevesen tudják, hogy a Kill Bill sztárja még kiskorú gyereket is nevel: az alig tízéves Luna egy Broadway-premierre kísérte el édesanyját.

Uma Thurman tízéves kislányával, a ritkán látott Luna Thurman-Bussonnal vonult a vörös szőnyegen a Broadway Van aki forrón szereti premierjén. A Kill Bill sztárja egy övvel behúzott szürke blézert viselt, amit fekete garbóval és elegáns midi szoknyával párosított, kislánya mintás fekete harisnyában, zöld ruhában és zöld poncsóban érkezett a show-ra.

uma-thurman-luna-kislany-premier

Luna Uma Thurman exétől, a milliárdos Arpad Bussontól született, akivel viharos kapcsolatuk 2014-ben ért véget – azóta a francia befektető a bírósági döntés értelmében csak havonta egyszer láthatja a kislányt. A bíróságon állítólag arra is megkérték a szülőket, hogy a kislány érdekében próbálják normalizálni elmérgesedett viszonyukat.

uma-thurman-luna-kislany-premier

Uma Thurmannek van két felnőtt gyereke is volt férjétől, Ethan Hawke-tól: a 24 éves Maya Hawke a Stranger Thingszel vált sztárrá, de a 20 éves Levon Hawke is színészkedik már.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images

Olvass tovább!