Csobot Adél gyémántként csillogott a Sztárbox kulisszái mögött

2024. szeptember 16.
Vasárnap este ismét ringbe szálltak a sztárok – ami azt is jelentette, hogy Csobot Adél is mikrofont ragadott, hogy a versenyzőket kérdezgesse. A műsorvezető a tegnap esti Sztárboxban egy csodás, csillogó szettben jelent meg, és egy látványos videót is készített magáról a kulisszák mögött.
Csobot Adél Sztárbox

Vasárnap este a Sztárbox című műsor második évada a harmadik negyeddöntőjéhez érkezett. Az est folyamán Dóra Béla színész és Varga Viktor énekes; Pulai Imre kenus és Király Péter kommunikációs szakember; valamint Veréb Tamás színész és Törőcsik Dániel tetoválóművész csapott össze egymással. A versenyzőkkel ismét Csobot Adél beszélgetett, aki ezúttal is egy rendkívül látványos, és kifejezetten csillogó összeállításban mutatta meg magát.

Hogy még jobban megmutassa szettje ragyogását, Csobot Adél egy videót is feltöltött az Instagram-oldalára, ami a Sztárbox kulisszái mögött készült. Ezen azt láthatjuk, ahogy a műsorvezető csillogó nadrágjában, rózsaszínű topjában és ragyogó ékszereiben táncol a kamerának. A hatás nem maradt el, a kommentelők el voltak ragadtatva Csobot Adéltől. „Adél, annyira csillogsz, mint egy gyémánt az égen” – írt az egyik rajongója.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Csobot Adél nemrég óriási lehetőséget kapott: őt választották a Skechers Magyarország cipőmárkanagykövetének, és hamarosan az Egyesült Államokba fog utazni egy reklámfilm leforgatására.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy kint, egy amerikai stábbal dolgozhatok, de elég rugalmasnak tartom magam ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen majd” – mondta Csobot Adél, aki azt is hozzátette, hogy ez lesz az első amerikai útja. És bár profihoz méltó módon elsődlegesen a feladatra szeretne koncentrálni, mint mondta, reménykedik benne, hogy lesz egy kis szabadideje a felfedezésre és az amerikai életérzés megtapasztalására.

Fotó: Central Archiv