Csobot Adél óriási lehetőséget kapott és Amerikába készül

2024. június 13.
Csobot Adél az első nemzetközi munkájára készül, és izgatottan várja, hogy Amerikába utazhasson.
Csobot Adél Skechers

Ma délelőtt jelentették be, hogy Csobot Adélt választották a Skechers Magyarország cipőmárka-nagykövetének. Csobot Adél – aki tavaly a Marie Claire első mesterséges intelligenciával készített digitális lapszámának a címlaplánya volt – óriási lehetőségként tekint a felkérésre, bár mint kérdésünkre elmondta, némi szervezésre lesz szükség, hogy ezt az újabb feladatot a pörgős mindennapjaiba be tudja építeni.

A nagyköveti cím ugyanis egy nemzetközi munkával is együtt fog járni: Csobot Adél az Egyesült Államokba fog utazni, hogy egy külföldi stábbal forgassa le a Skechers reklámfilmjét.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Marie Claire Hungary (@marieclairehun) által megosztott bejegyzés

 

„Nagyon izgatott vagyok, hogy kint, egy amerikai stábbal dolgozhatok, de elég rugalmasnak tartom magam ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen majd” – mondta Adél, aki azt is hozzátette, hogy ez lesz az első amerikai útja. És bár profihoz méltó módon elsődlegesen a feladatra szeretne koncentrálni, mint mondta, reménykedik benne, hogy lesz egy kis szabadideje a felfedezésre és az amerikai életérzés megtapasztalására.

Csobot Adél nevét 2012-ben ismerte meg az ország, énekesként, majd mentorként az X-Faktorban, táncosként a Dancing with the Starsban remekelt, tavaly ősszel pedig mozikba került a második filmje. Csobot Adéllal a feltöltődés fontosságáról, az élet napos oldaláról és a természetességről beszélgettünk tavaly nyári nagy interjúnkban.

„Jó érzés, hogy az emberek fejében egy örök optimista, vidám kis nő képe él rólam, de hazugság lenne azt állítani, hogy mindig ilyen vagyok. Való igaz, hogy van bennem egy mélyről fakadó életigenlés, egyszerűen így teremtett meg a Jóisten, ugyanakkor néha terhes ez az imidzs” – nyilatkozta tavaly Adél.

Fotó: Central Archív, Marie Claire