Óriási fordulat: Károly király és Vilmos herceg megtette az első lépést Harry felé

2024. szeptember 16.
Harry herceg születésnapjáról évek óta nem vett tudomást a királyi család. A jég azonban úgy tűnik, végre megtört: Károly király és Vilmos herceg is nyilvánosan köszöntötte fel a 40 éves herceget.
Harry herceg születésnapja

Harry herceg tegnap, azaz szeptember 15-én ünnepelte a kerek 40. születésnapját. A brit királyi család tagjainak születésnapjáról mindig történik legalább egy fotó formájában megemlékezés a palota hivatalos közösségi média felületein. Ám a családjától függetlenedett herceg esetében ez évek óta elmaradt. Sőt, nemcsak Harry herceg születésnapjáról nem emlékezett meg egy ideje a királyi család, de ugyanerre a sorsra jutott a felesége Meghan Markle is, valamint a két gyerekük.  

Harry hercegről és családjáról évek óta nem vett nyilvánosan tudomást a brit királyi család. Ezért is volt annyira meglepő, hogy tegnap Károly király és Vilmos herceg mégiscsak megtörte a jeget.

Vilmos herceg és III. Károly király vasárnap a közösségi médiában kívánt boldog 40. születésnapot Sussex hercegének.

„Nagyon boldog 40. születésnapot kívánunk Sussex hercegének a mai napon!” – tweetelte a királyi család hivatalos X-fiókja, amelyet Károly hivatala vezet a Buckingham-palotában. A gratuláció mellé egy 2018-as fotót is posztoltak, amelyen Harry herceg mosolyog, miközben az írországi Dublinban a Dogpatch Labset látogatja meg.

Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné hivatalos X-fiókja is közzétette a királyi család üzenetét, és boldog születésnapot kívántak Harrynek.

Egyelőre még nem tudni, mit is jelenthet valójában ez a nem várt fordulat. Vajon végre elindulhat a békülés Harry herceg és családja között? Az mindenesetre érdekes, hogy a királyi család utoljára 2021 szeptemberében köszöntötte nyilvánosan Harry herceget a születésnapján.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images