Keményen beszólt Palvin Barbi a férjének a kamerák előtt

2024. szeptember 16.
Izgalmas hétvégén van túl Palvin Barbi és Dylan Sprouse, ugyanis a napokban Magyarországon tartották a színész új filmjének, A párbajnak a díszbemutatóját, ahol Palvin Barbi keményen be is szólt a férjének.
Palvin Barbi egy interjú közepén szólt be Dylan Sprouse-nak

Egy igen impozáns környezetben, a BOTANIQ Turai Kastélyban tartották Palvin Barbi férjének filmbemutatóját. Bár eleinte szabadtéri filmvetítést terveztek, sajnos az időjárás elmosta a terveiket, és egy a kertben felállított sátorban lehetett megnézni A párbajt.

Egy interjúból kiderült, hogy Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse szeretnének több időt tölteni Magyarországon. Jelenleg csak keddig tartózkodnak az országban, mivel divathetek vannak Milánóban és Párizsban, így már várja Palvin Barbit a munkája.

Ugyanakkor Dylan Sprouse arról is mesélt az interjúban, hogy szeretne több filmet forgatni Magyarországon, ugyanis A párbaj című filmnek nemcsak a szerepelője, hanem a producere is, és szívesen állna be máskor is a kamerák mögé. „De várom már a pillanatot, amikor felhívhatom Istvánt és Ágnest, Barbara szüleit, hogy na, most jövök forgatni” – mondta a színész a Blikknek, aki azt is elárulta, hogy nagyon szereti Budapestet, a Balaton környékét, és igazán kedveli a magyar embereket, akiket barátságosnak, „örömtelien lényegre törőnek” írt le.

Palvin Barbi egy interjú kellős közepén szólt be Dylan Sprouse-nak

Palvin Barbi egy interjú kellős közepén szólt be Dylan Sprouse-nak

Dylan Sprouse azt is kifejtette, hogy milyen viszonyban áll a hazai különlegességgel, a pálinkával: „Szeretem-gyűlölöm kapcsolatom van a pálinkával. Sokszor ittam már, és sokszor rám kényszerítették, de mindig megittam” – mondta a színész és ennél a kijelentésnél vágott vissza rögvest Palvin Barbi: „Na, az apám sosem kényszerítette rád, te könyörögtél érte!”

Majd Dylan Sprouse így folytatta: „Szerintem a nap minden szakában ittam már, hajnali hattól kezdve este hatig. Kellemes ital, a legjobban a cseresznyepálinkát szeretem.”

Forrás: Blikk, Fotók: Getty Images