Colin Farrell fia pont olyan jóképű, mint az apja – együtt vonultak a vörös szőnyegen

2024. szeptember 19.
Hamarosan érkezik a Robert Pattinson főszereplésével készült Batman-film folytatásának is tekinthető széria, a Pingvin, a felismerhetetlenségig elmaszkírozott Colin Farrell-lel a címszerepben. A premierre egyik fiát is magával vitte.
Colin Farrell fia Pingvin premier

Családi rendezvényt csinált Colin Farrell a Pingvin bemutatójából, ahol kisebbik fiával, a 14 éves Henryvel az oldalán jelent meg. Henry a színész és a lengyel Alicja Bachleda-Curuś közös gyereke. A páros az Ondine című film forgatásán ismerkedett meg. A tavalyi Oscar-gálán szintén Henry volt Colin Farrell plusz egy fője – amikor jelölték a színészt a Sziget szellemeiben nyújtott alakításáért a legjobb férfi főszereplőnek járó díjra.

Farrellnek a modell Kim Bordenave-től is van egy fia, a 21 éves James, akinek hatására és tiszteletére alapította a színész a Colin Farrell Alapítványt, James ugyanis egy ritka genetikai betegséggel, Angelman-szindrómával született. Idén augusztusban beszélt a színész először fia állapotáról a People-nek. Az alapítvány értelmi fogyatékossággal élőknek nyújt támogatást az érdekérvényesítés, az oktatás és az innovatív programok révén.

Farrell a 2022-es Batman után ismét Oz Cobb bőrébe bújik az HBO legújabb sorozatában, a Pingvinben. A széria mindössze egy héttel a film eseményei után veszi fel a fonalat, és a tervek szerint a következő Batman-film folytatása közötti idősávot öleli fel.

A színész olyan szereplők mellett is pózolt, mint Cristin Milioti, aki Sofia Falconét alakítja a sorozatban, és Rhenzy Felizzel is megosztott egy pillanatot, aki Victor Aguilart alakítja a DC Comics/HBO sorozatában.

A premierre egy, a sorozatot népszerűsítő interjú után került sor, amelyben bevallotta, hogy a forgatáson „kitört”, mert annyira frusztrálttá vált a forgatás vége felé.

Amikor a Total Filmnek adott új interjúban megkérdezték tőle, hogy visszatér-e még egy évadra, Farrell azt mondta: „Nem tudom. Ne érts félre, de kicsit belém ivódott ez a szerep. A végére már mindenkinek nyafogtam. Elképesztően vártam, hogy befejezzük.” Farrell azt is hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne hálás, amiért eljátszhatta a szerepet, viszont egy pillanatig sem tagadta, hogy nem volt egyszerű dolga.

Forrás: Daily Mail, fotó: Getty Images