Kiderült: iszonyat bunkó volt Britney-vel Colin Farrell

2023. május 10.
Britney Spears új önéletrajzának megjelenési dátumát tovább kellett tolni, mert a jelek szerint több A-listás celeb is küzd az ellen, hogy a könyvben kiderüljön az igazság arról, hogyan bántak az énekesnővel.
Nem találod ki, kit visz magával Colin Farrell az Oscar-gálára

Britney Spears tavaly jelentette be, hogy felkérést kapott egy önéletrajzi könyv megírására, aminek megjelenését több A-listás celeb is igyekszik megnehezíteni. A könyvben fontosabb magánéleti események megosztása mellett szó lesz olyan rövidebb kapcsolatokról is, mint például amilyen Colin Farrellhez is kötötte az énekesnőt. Úgy tudjuk, Farrell lehet az egyik, akinek a képviselői igyekeznek akadályokat gördíteni a könyv megjelenése elé, hiszen a színész nem bánt jól akkoriban Britney-vel.

Bennfentesek állítása szerint a két sztár 2003 környékén randizott egymással, ami után a színész egy „Nyomd a dudát, ha te is lefeküdtél Colin Farrell-lel!” autómatricát küldött az énekesnőnek. Britney-nek – érthető módon – nagyon rosszul esett ez a húzás a színész részéről, aki a jelek szerint szintén nem büszke a dologra, és igyekszik elérni, hogy kimaradjon a könyvből. Farrell a 2000-es évek elején Hollywood ügyeletes rosszfiúja volt, de azóta megkomolyodott, gyermekei születtek és szeretne bocsánatot kérni az énekesnőtől.

Forrás: dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images