Sylvester Stallone lányai bomba nők lettek: itt van minden, amit érdemes tudni róluk

2024. szeptember 20.
Sylvester Stallone büszke édesapa, aki előszeretettel mutatkozik gyönyörű lányaival a vörös szőnyegen. Összeszedtünk minden érdekességeket Sophiáról, Sistine-ről és Scarletről.
Sylvester Stallone lányai: itt van minden érdekesség róluk
  • Sylvester Stallone összesen 4 gyermek apja, miután első fia elhunyt.
  • A színésznek 3 gyönyörű lánya van: Sophia, Sistine és Scarlet.
  • Mutatunk pár izgalmas infót a Rocky sztárjának három lányáról.

A Rambo színészének két fia született Sasha Czack színésznővel kötött első házasságából. Sajnálatos módon 2012. július 13-án Sage váratlanul meghalt szívbetegségben. Sylvester Stallone és Sasha Czack második fia Seargeoh 1979-ben született. Seargeoh-t 3 évesen autizmussal diagnosztizálták, és azóta többnyire a reflektorfényen kívül él.

Sylvester Stallone lányai, Sophia, Sistine és Scarlet a Jennifer Flavinnel kötött második házasságából születtek.

Itt van minden, amit Sylvester Stallone lányairól tudni érdemes:

Sophia Rose Stallone, 28 éves

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin első lánya, Sophia Rose 1996. augusztus 27-én született Miamiban. Egy veleszületett szívbillentyű fejlődési rendellenesség megszüntetésének érdekében Sophia szívműtéten esett át mindössze 2 hónapos korában, majd 2012-ben is.

Sylvester Stallone lánya, Sophia 2019-ben diplomázott a Dél-Kaliforniai Egyetemen divat szakon, és jelenleg a Unwaxed podcast házigazdája nővérével, Sistine-nel. Emellett egy digitális könyvklubot is működtet az Instagramon Favorite Book Club néven.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sophia Stallone (@sophiastallone) által megosztott bejegyzés

Sistine Rose Stallone, 26 éves

Sylvester Stallone második lánya, Sistine Rose 1998. június 27-én született Los Angelesben. Sistine az anyja nyomdokaiba lépett és 2016-ban szerződött az IMG Models-hez. Azóta számos divatbemutatón vett részt, köztük egy Chanel bemutatón is. A Vogue „friss arcnak” nevezte, később pedig a Love magazin adventi naptárfotózásán is szerepelt.

Sylvester Stallone lánya a színészetben is kipróbálta magát. A 2019-es 47 méter mélyen 2. című horrorfilmben debütált. Azután szerepelt a 2021-es Hajsza egy gyilkos után krimiben is Bruce Willis, Megan Fox, Machine Gun Kelly és Emile Hirsch oldalán.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sistine (@sistinestallone) által megosztott bejegyzés

Scarlet Rose Stallone, 22 éves

Sylvester Stallone harmadik lánya, Scarlet Rose 2002. május 25-én született Los Angelesben. „Tehetséges vagy, alázatos és nagylelkű mindenkivel szemben.” – írta Sylvester Stallone a lányának a 19. születésnapjára.

Sylvester Stallone lánya, aki 2021-ben végzett a középiskolában, úgy tűnik, édesapja sportosságát örökölte: egy 2016-ban közzétett Instagram-videón az látható, hogy Scarlet atlétikaversenyt nyert az iskolában. Amikor Scarlet és nővérei 2017-ben Miss Golden Globe-díjasként szerepeltek, azt mondta a People-nek, hogy fiús lánynak tartja magát.

2024 februárjában Scarlet modellként is debütált a New York-i divathéten, amikor részt vett a Tommy Hilfiger show-ban, és az apja, Sylvester Stallone is ott volt, hogy szurkoljon neki.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

scar (@scarletstallone) által megosztott bejegyzés

Forrás: People, Fotó: Getty Images