Ricky Martin csak az egyik fiát hozta magával Budapestre

2024. szeptember 21.
A ma este, Budapesten tartott Szuperkoncert fellépője, Ricky Martin már megérkezett a fővárosba. A posztok alapján azonban az ikrek közül csak az egyik fia kísérte őt el.
Ricky Martin fia Budapesten

Budapestre érkezett az énekes, hogy szeptember 21-én este fellépjen a Hősök terén megrendezett ingyenes Szuperkoncerten. A budapesti fellépése után az a terve, hogy időt szakít arra, hogy élvezze Magyarország varázsát. A Puerto Ricó-i énekes Sinfónico turnéja keretében szeptember 21-én, szombaton a Hősök terén  lép fel. Ricky Martin azonban nem egyedül érkezett a fővárosba: 16 éves fia, Valentino, akit a családban csak Tinonak becéznek, csatlakozott apukájához és elkísérte Budapestre.

Ricky Martin az Instagramon osztott meg néhány pillanatot az útjáról, megmutatva, hogy nem csak munkáról szól az élete. Az Instagram-sztorikból kiderült, hogy vidéken is járt, majd megosztott Ricky Martin a fiáról is egy képet, amelyen Tino, aki kivételesen ikertestvére, Matteo nélkül utazott apukájával, éppen a telefonját nyomkodja.

Ricky Martin fia Budapesten

Ricky Martin fia Budapesten

Ricky Martin fia a legnagyobb rajongó

A 16 éves Tino gyakran csatlakozik édesapjához a turnékon, és a színfalak mögül kíséri figyelemmel Ricky Martin teltházas koncertjeit. Időnként azért a testvérei is velük tartanak. A család nemrég Guatemalában járt, ahol az énekes közép-amerikai országban tartott koncertjei között is kiélvezték a pihenést. Az, hogy a család mindig Ricky Martinnal tud tartani annak köszönhető, hogy a gyerekek online oktatásban tanulnak. Nemrég Ricky MartinDespierta Américának adott interjújában elmondta: „Ez csodálatos, hogy a gyerkek mindig velem vannak”, és kiemelte, hogy a Zoom megkönnyítette számukra az utazás és a tanulás összeegyeztetését.

Ricky Martin a fiaival még 20016-ban

Ricky Martin a fiaival még 20016-ban

Ricky Martin fiai

Ricky Martin és Jwan Yosef 2015-ben kezdtek randevúzni, majd két éven belül össze is házasodtak. A párnak négy közös gyereke van, Lucia (5), Renn (4) és a 16 éves ikerpár, Matteo és Valentino. Azonabn 2023-ban bejelentették, hogy elválnak, ezzel együtt azt is elmondták, hogy továbbra is egészséges családi dinamikát szeretnének fenntartani és szeretettel fejezik be a kapcsolatukat a gyerekeik és az együtt töltött „csodálatos” évek iránti tiszteletből.

A ma esti Szerencsejáték Zrt. által támogatott ingyenes Szuperkoncert a Hősök terén árvízi segélykoncertté alakult, amelynek sztárfellépője Ricky Martin lesz.

Fotó: Getty Images, Instagram Forrás: Hola