Ricky Martin és férje nyitott kapcsolatban élt már a válás előtt

2023. július 08.
Még alig adták hírül a világnak, hogy Ricky Martin és férje hat év után válnak, máris elkezdődtek a találgatások nyitott kapcsolatról és osztozkodásról.
Ricky Martin és férje, Jwan Yosef az amfAR gálán Cannes-ban 2022-ben

A napokban jelentették be, hogy Ricky Martin és férje, Jwan Yosef válnak, most pedig egy angol bulvárlapnak egy közeli barát azt nyilatkozta, hogy az énekes és párja házasságuk nagy részében nyitott kapcsolatban éltek. A titokzatos barát azt is elárulta, sok pár esetében így van ez. (Legutóbb Shakira és Piqué esetében derült erre fény.) A hírek szerint egyikük sem szeretett bele másba, nem ez az oka a különválásnak. Az 51 éves énekes és festő párja, aki 38 éves, hat évig voltak házasok.

Bár a pletykákat egyikük sem erősítette meg hivatalosan, Ricky Martin 2018-ban azt nyilatkozta a Vulture magazinnak, hogy reméli, „normalizálja” a nyitott kapcsolatokat Gianni Versace régi barátja, Antonio D’Amico szerepével a The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story című filmben. 

Ricky Martin és férje, Jwan Yosef az amfAR gálán Cannes-ban 2022-ben

Ricky Martin és férje, Jwan Yosef az amfAR gálán Cannes-ban, 2022-ben

A Grammy-díjas énekes a bennfentesek szerint „valószínűleg megtartja” az otthonát, de Yosefről „örökké gondoskodni fog, és nem kell aggódnia az anyagi helyzete miatt”. „Ricky tudja, milyen értékes apa Jwan a gyerekeik életében” – tette hozzá a barát.

Ricky Martin és Jwan Yosef 2015-ben kezdtek randevúzni, majd két éven belül össze is házasodtak. A párnak négy közös gyereke van, Lucia (4), Renn (3) és a 14 éves ikerpár, Matteo és Valentino. A válás bejelentésével együtt azt is elmondták, hogy továbbra is egészséges családi dinamikát szeretnének fenntartani és szeretettel fejezik be a kapcsolatukat a gyerekeik és az együtt töltött „csodálatos” évek iránti tiszteletből.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images