Az 52 éves Ricky Martin majdnem pucérra vetkőzött Instagramra posztolt forró videójában

2024. május 06.
Ricky Martin legújabb Instára posztolt félmeztelen videója felforrósította a netet.
Ricky Martin félmeztelen

Az Instagramra feltöltött videóban az énekes félmeztelenül áll a fürdőszobájában egy tükör előtt, és szexin pózol a kamerának, miközben finoman rázza a csípőjét, és még a nyelvét is kidugja. A felvétel egy pontján Ricky Martin a hasa elé tart egy fehér pólót, majd hogy tovább forrósítsa a hangulatot, a szájába veszi azt. „Most egyedül” – írta az 52 éves Ricky Martin a pimasz videó mellé.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ricky Martin (@ricky_martin) által megosztott bejegyzés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Ricky Martin és férje, Jwan Yosef tavaly jelentették be a válásukat. A Grammy-díjas énekes és a szír-svéd festő nyilatkozata szerint egy ideje már fontolgatták a lépést és úgy döntöttek, „szeretettel fejezik be” a gyerekeik és az együtt töltött „csodálatos” évek iránti tiszteletből.

Ricky Martin és Jwan Yosef 2015-ben kezdtek randevúzni, majd két éven belül össze is házasodtak. A párnak négy közös gyereke van, Lucia (4), Renn (3) és a 14 éves ikerpár, Matteo és Valentino. A válás bejelentésével együtt azt is elmondták, hogy továbbra is egészséges családi dinamikát szeretnének fenntartani és mindketten ki szeretnék venni a részük a gyerekeik életéből.

„Mint mindig, most is köszönjük azt a szeretetet és támogatást, amelyet a házasságunk során kaptunk. Együtt ápoljuk életünk új fejezetét” – nyilatkozta akkor Ricky Martin.

Fotó: Getty Images