Elképesztő, milyen jó formában van Madonna – a 66 éves popsztár évtizedeket letagadhatna

2024. szeptember 23.
Úgy fest, Madonna az új Bejamin Button. A díva lenyűgözően üde arcbőrrel jelent meg Milánóban, de a stílusára sem lehet panasz.
66 éves Madonna Milánói Divathét

A popikon ugyanilyen frissnek tűnt, amikor vasárnap egy magánrepülőtérre érkezve látták elhagyni Milánót. A 66 éves Madonna egy combig érő, fekete harisnyában és egy fekete miniszoknyában mutatta meg magát. Miután szombaton részt vett a Dolce and Gabbana after partyján a Milánói Divathéten, a sztár egy nagy fekete bőr táskával indult a reptérre a tervezőtől.

Mindez azután történt, hogy Madonna a hétvégén a sztárpartiról távozva lenyűgözte a közönséget kifogástalanul sima arcbőrével és időtlen stílusával. Merész stílusérzékéről egy fekete csipkefátyolban és egy arany koronában tett tanúbizonyságot, miközben Naomi Campbell és Ashley Graham mellett foglalt helyet az első sorban. A lenyűgöző fátyol alatt fekete bodyt és neccharisnyát viselt, amihez tűsarkú cipő társult.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

 

Madonna végigkísérte, ahogyan az év egyik legnagyobb divateseményének modelljei – köztük Irina Shayk – az ikonikus szettekben rótták a kifutót. A modellek az énekesnő híres Jean Paul Gaultier kúp alakú melltartójában vonultak végig a kifutón 34 évvel azután, hogy 1990-ben, a Blonde Ambition világkörüli turnéja során debütált a divattervező a jellegzetes darabokkal.

Madonna a hónap elején részt vett a New York-i divathéten is. A Luar Spring 2025 Ready-to-Wear divatbemutatójára késve érkezett, ám igazán emlékezetessé nem ezzel tette a belépőjét. A szupersztár épphogy elkerülte az esést a szinte üres kifutón, miután megbotlott extramagas tűsarkú cipőjében. Szerencsére kéznél volt egy biztonsági őr, akinek kabátjában Madonna még épp időben megkapaszkodott. Utána úgy tett, mintha a botlás meg sem történt volna, és gyorsan a helyére sétált.

Forrás: DailyMail, fotó: Getty Images