Mel Gibson ritkán látott gyerekeivel mutatkozott a vörös szőnyegen: gyönyörű fiatal nővé érett a lánya

2024. szeptember 26.
Mel Gibson kedden mindenkit levett a lábáról azzal, hogy kilenc gyermeke közül a legfiatalabb lányával, Luciával és fiával, Larsszal jelent meg a vörös szőnyegen.
Mel Gibson ritkán látott gyerekeivel pózolt

A 68 éves Mel Gibson a Monster Summer című új filmjének különleges vetítésére érkezett a gyerekeivel a Los Angeles-i Directors Guild Of Americába.

A Halálos fegyver színésze, Mel Gibson a 14 éves Luciával és a 7 éves Larsszal jelent meg a kalandhorrorfilm premierjén. Előbbi gyermeke exbarátnőjétől, Oksana Grigorievától született, míg az utóbbi, aktuális barátnőjétől, Rosalind Rosstól.

Az Oscar-díjas színész és rendező, Mel Gibson – aki a múlt hónapban részt vett Vince Vaughn ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán – sötétkék kockás sportkabátot párosított egy fehér inghez. Együttesét sötétkék farmerrel és fekete tornacipővel tette teljessé a rendezvényen.

Mel Gibson gyönyörű lánya, Lucia váll nélküli, piros ruhát viselt magas sarkúval, és hosszú, egyenes barna haját két oldalra simította. A hosszú, szőke hajú Lars fehér ingben, sötétkék farmerben és fekete tornacipőben jelent meg a premieren.

Mel Gibson két gyerekével érkezett legújabb filmjének a premierjére

Mel Gibson két gyerekével érkezett legújabb filmjének a premierjére

Mel Gibsonnak összesen hét gyermeke született Robyn Moore-ral között házasságából, ami 2009-ben ért véget. Ők Hannah Mae Brobst (43), Christian Gibson (42), Edward Gibson (42), Will Gibson (38), Louie Gibson (35), Milo Gibson (33), és Thomas Gibson (25).

A Passió rendezőjének új filmje nagyon izgalmasnak ígérkezik: amikor egy titokzatos erő elkezdi megzavarni a tinédzserek nyári mulatságát, Noah és barátai összeállnak egy nyugdíjas rendőrnyomozóval, akivel szörnyű kalandokba keverednek azért, hogy megmentsék a szigetüket. Itt tudod megnézni az előzetest:

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images