Lélegzetelállítóan jelent meg Amal Clooney a gálán, ahol 10. házassági évfordulójukat ünnepelték George Clooneyval

2024. szeptember 27.
George Clooney és Amal Clooney csodás gálát rendeztek, mely házassági évfordulójukkal esett egybe. Számos híresség is megjelent az eseményen.
George Clooney házassági évforduló

George Clooney és Amal Clooney csütörtök este a new yorki The Albies gálán ünnepelték meg 10. házassági évfordulójukat, amelyet a Clooney Foundation for Justice szervezett. A rendezvény célja az volt, hogy felhívja a figyelmet azokra a bátor emberi jogi védelmezőkre, akik életüket veszélyeztetik munkájuk közben.

George Clooney és Amal az emberi jogok védelmezőiért tartott gálát

George Clooney és Amal az emberi jogok védelmezőiért tartott gálát

A new yorki Közkönyvtárban tartott eseményen George Clooney hosszan és meghatóan méltatta felesége munkáját. „Mindig büszke vagyok rá, hogy mellette lehetek, különösen olyan alkalmakon, mint a mai, ahol azokra irányítjuk a figyelmet, akik sosem kapnak elég elismerést” – mondta a színész.

Amal Clooney fekete estélyiben érkezett

Amal Clooney fekete estélyiben érkezett

George Clooney felesége, az emberi jogi ügyvédként dolgozó Amal Clooney elegáns, fekete bársony estélyiben jelent meg, mely tökéletesen hangsúlyozta gyönyörű alakját A színész pedig egy klasszikus fekete öltönyt viselt fehér inggel és csokornyakkendővel. A házaspár szeptember 27-én ünnepli 10. házassági évfordulóját, és George Clooney titokzatosan utalt arra is, hogy egy különleges meglepetést tartogat felesége számára. „Ma este meglepetéssel készülök, de még nem árulom el, mi az” – mondta mosolyogva.

George Clooney hosszan méltatta feleségét beszédében

George Clooney hosszan méltatta feleségét beszédében

Az eseményen számos híresség is megjelent, köztük Shailene Woodley, Emily Blunt, Meryl Streep, és Cate Blanchett. A vendégek az egekig magasztalták a Clooney házaspár munkáját, és méltatták, hogy a gálával a világ figyelmét olyan ügyekre irányítják, amelyek sokszor háttérbe szorulnak.

Beszédében Amal Clooney is elismeréssel szólt férjéről, megjegyezve, hogy George mindig támogatja őt munkájában, és fontos érzés számára, hogy közösen törekednek rá: felhívják a figyelmet az emberi jogok védelmére.

Forrás: DailyMail, Fotók: GettyImages