P. Diddy szerette volna Harry és Vilmos herceget is behálózni

2024. szeptember 27.
P. Diddy Vilmos és Harry herceget is ismerte fiatalkorukban, állítólag őket is megpróbálta bulijaiba csábítani. Erre korábbi interjújában is utalt.
P. Diddy, Vilmos herceg, Harry herceg

Óriási port kavart, hogy P. Diddyt szeptember 16-án New Yorkban letartóztatták. Az amerikai rappert és producert többek között nemi erőszak, szexuális zaklatás, zsarolás elkövetésével, illetve szexkereskedelemmel vádolják.

P. Diddyt legalább 8-an perelték be, volt barátnője például szexuális zaklatással vádolja, egy másik nő pedig azt állítja, hogy évtizedekkel ezelőtt szexuálisan bántalmazta testőrével együtt és erről videót is készített.

De a rapper a pletykák szerint fiatal férfiakat is bántalmazhatott.

P.Diddy botránya egyre nagyobbra dagad

P.Diddy botránya egyre nagyobbra dagad

A napokban már az is felmerült, hogy Justin Bieber is az áldozatok között lehet. Előkerült ugyanis P. Diddy és Justin Bieber egy régi videója az interneten, amiben arról beszélgetnek, hogy „őrült” 48 órát töltenek együtt. A rapper a 2009-es felvételen ezt mondja: „48 órát tölt Diddyvel, és nem árulhatjuk el, hogy hol lógunk, és mit csinálunk. De ez határozottan egy 15 éves álma.” A közelmúltban pedig napvilágot látott egy Justin Bieber-dal, ami a TikTokon terjed, és a dal szövege a P. Diddy hírhedt bulijaira utalt: „Eltévedtem egy ‘Diddy’ bulin… Egy új Ferrarira vágytam, de sokkal többe került, mint a lelkem.” Könnyen lehet viszont, hogy valójában ezt a dalt a mesterséges intelligencia generálta, mert hivatalos feljegyzés nincsen arról, hogy írt vagy énekelt volna ilyet az énekes.

P.Diddy állítólag Vilmos és Harry herceget is invitálta magához

P. Diddy állítólag Vilmos és Harry herceget is invitálta magához

Az 54 éves rapper és zenei mogult ezúttal Vilmos és Harry herceggel hozták összefüggésbe. P. Diddy egy 2011-es, a The Graham Norton Show-ban adott interjújában elárulta, hogy korábban szerette volna, ha Vilmos és Harry herceg csatlakozik a híres, vad partijaihoz, amikor még a hercegek fiatalok voltak. Elmondta, hogy fiatalkorukban, amikor Vilmos és Harry még sokszor bajba keveredett, felajánlotta nekik, hogy tartsanak vele a bulikban. Megjegyzése különösen arra a jól dokumentált időszakra utal, amikor Harry herceg rendszeresen éjszakai mulatozásokon vett részt, többek között Las Vegasban is.

P.Diddy személyesen ismeri a hercegeket és a királyi családot

P. Diddy személyesen ismeri a hercegeket és a királyi családot

Bár nem egyértelmű, hogy a hercegek valaha is részt vettek P. Diddy valamelyik privát buliján, a rapper már korábban is kapcsolatban állt a brit királyi családdal. 2007-ben például fellépett a Wembley Arénában, a Diana hercegnő emlékére rendezett koncerten, és egy utólagos bulin is megjelent.

Forrás: Page Six, Fotók: Getty Images