Justin Bieber újabb polgárpukkasztó szettel sokkol

2024. április 19.
Justin Bieber méregdrága mamuszban és térdig lógó nadrágban ment szusizni, amivel megint magára irányította a net figyelmét – és persze jó adag utálatot is kivívott magának.

Úgy tűnik, Justin Bieber szereti az indokolatlanul drága dizájnerdarabokat, legalábbis erről árulkodik legújabb, meglehetően különös szettje. Az énekes egy 2470 dollárba, vagyis nagyjából 915 000 forintba kerülő Louis Vuitton mamuszban, bőrdzsekiben, és egy szinte térdig lógó szürke melegítőben indult szusizni a West Hollywoodban álló Sushi Park étterembe barátja társaságában. A látszólag laza, valójában azonban minden bizonnyal nagyon is kitalált és meglehetősen borsos árú szett eléggé megosztotta a netezőket, különösen a Louis Vuitton ikonikus logójával díszített túlméretezett mamusz Justin Bieber lábán.

Justin Bieber egyébként már korábban is megmutatta, hogy szereti a divatház drága cipőit: 2019-ben egy 1500 dolláros Louis Vuitton papucsban korzózott New York utcáin. Bár a híresség gyakran visel furcsa szetteket, nem csak ruhatárával, de viselkedésével is gyakran sikerül közutálat tárgyává tennie magát.

Justin Bieber, a polgárpukkasztó közellenség

1. A legrosszabb exek

Justin Bieber első számú „bűne” a Selena Gomezzel való kapcsolata, illetve a szakítás utáni vélt vagy valós botrányok – erről külön cikkben is írtunk. Selena Gomez rajongói azóta is rendszeresen zaklatják Hailey Biebert és persze Justin Biebert is, amiért a férfi annak idején Hailey-t választotta Gomez helyett. Bár a gyűlölethullám legnagyobb részét elég igazságtalan módon Hailey Bieber kapja, sokan Justinnak sem tudták megbocsátani a húzását.

2. Furcsa koktélok

2013 februárjában az akkor 18 éves Justin Biebert egy furcsa itallal a kezében fotózták le. A képen látni lehetett a sztár mellett egy kodeines köhögés elleni szirup üvegét is, amiből sokan arra következtettek, hogy az énekes drogokat használhat – a „koktélos” kép ráadásul alig egy hónappal azután készült, hogy a TMZ közzétett néhány fotót, amin Justin Bieber a barátaival, Lil Za-val és Lil Twisttel vélhetően marihuánát fogyaszt.

3. Justin Bieber balul elsült múzeumlátogatása

Amikor Amszterdamban járt, Justin Bieber ellátogatott az Anna Frank-házba, ahol meglehetően érzéketlen üzenetet hagyott a vendégkönyvben. Bieber azt írta: „Anne was a great girl. Hopefully she would have been a belieber.” Vagyis „Anna klassz csaj volt. Remélhetőleg ő is bieberista lenne.” Látogatása után durván neki is estek a közösségi médiában.

4. Kellemetlen köpködések

A lesifotósok azt is lekapták, amikor Justin Bieber egy torontói épület erkélyéről köpködött, amivel sokak szerint rajongóit szerette volna megalázni. Bieber szóvivője akkor azt mondta, Justin Bieber imádja a rajongóit és senki nem állt az erkélye alatt, amikor kiengedte a köpetet – azt persze nem magyarázták meg, hogy ettől függetlenül miért köpködött.

5. Justin Bieber és a kínai nagy fal esete

Kínában járva Justin Bieber is meglátogatta a nagy falat, de persze nem úgy, mint a többi halandó. Míg a legtöbben felsétálnak az építményre, Justin Bieber elvárta, hogy testőrei cipeljék fel őt – mondanunk sem kell, hogy ezzel a húzásával újra jó adag ellenszenvet vívott ki magának.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images